két klub van képben

2020.06.02. 20:25

Balogh Norbert szerződést bontott a Hull Cityvel

Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Hull City hivatalos honlapján jelentette be, hogy közös megegyezéssel felbontotta Balogh Norbert szerződését – írja a Nemzeti Sport online kiadása.

Fotó: Facebook / Hull City

A mediagol.it csütörtöki beszámolója szerint Balogh Norbert maga kérte a szakítást, hogy ezzel felgyorsítsa a tárgyalásokat leendő klubjával, és az angol klub ebbe készségesen beleegyezett – mutat rá a sportlap. A Hull City hivatalos honlapján megerősítette a korábbi sajtóhíreket, s annyit ír, hogy a felek útjai közös megállapodás után azonnali hatállyal elváltak.

A mediagol.it cikke szerint Balogh elképzelései nem egyeztek a vezetőségével, és nehezen viselte, hogy kevés lehetőséget kap a csapatban.

A 24 esztendős magyar válogatott csatár tavaly szeptemberben igazolt a Hull Cityhez, amelyben azt követően csupán három tétmérkőzésen jutott szóhoz, állandó szereplését ráadásul egy sérülés is hátráltatta, emlékeztet a Nemzeti Sport.

A játékos jövőjét illetően a sportlap szerint annyit lehet tudni, hogy két klub van képben, a két egyesület már hetek óta figyelte a szerződése körüli fejleményeket, de Balogh Norbertnek az illetékes futballvezetői jóváhagyására még várnia kellett – most viszont ez az akadály elhárult.

Mint ismert, a hajdúböszörményi születésű Balogh korábban a DVSC csapatát is erősítette, majd 2016-ban a Palermóhoz igazolt. Egy évet töltött kölcsönben a ciprusi APOEL-nél, a Hull 2019-ben szerződtette le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában