Helyszíni tudósítás

2020.02.01. 16:44

Élő: Puskás Akadémia – DVSC 0-0 (0-0)

A DVSC szombaton 17 órától Felcsúton, a Puskás Akadémia otthonában lépett pályára az OTP Bank Liga 18. fordulójában. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.

Fotó: Kovács Péter

Vége a mérkőzésnek. Puskás FC – DVSC: 0-0.

18:49 – A hosszabbítás utolsó percében sárga lapot kapott Mebrahtu. Loki-szabadrúgás, de az elrúgás pillanatában a spori lefújta a meccset.

18:47 – Varga vezetett egy kontrát, a passz 18 méterről nem sikerült Szécsinek.

18:46 – Sós lövése 15 méterről a bal kapufán csattant. A Loki foggal-körömmel védekezik.

18:44 – Keserves percek előtt a Loki. Szöglet. A beívelt labdát a Loki-játékos kifejelte. 4 perc hosszabbítás.

18.43 – A 90. percben Varga próbálkozott egy beadással, viszont Hegedűs résen volt, megelőzte a berobbanó Szécsit. Az ellentámadásban a Puskás körbepasszolta a kaput, Bényei becsúszva szerelt, szabálytalanul. Megkapta a második sárgáját, kiállt.

18:41 – Ismét nagy a nyomás a Lokin, a 87. percben egy kapu mellé emelés oldotta meg a helyzetet, de Kosicky kirúgása megint a Puskásé. A tizenegyes pontra centerezett labdára Sós nem tudott ráfordulni, így a kapus könnyen összeszedte.

18:38 – Loki-szabadrúgás a 82. percben 35 méterre. Szolnoki szabálytalankodott, sárgát kapott. A szabadból Varga centerezett, szögletre passzolták a hazaiak a labdát. Bódi szöglete végül a kapus kezében kötött ki. Előtte Vargának és Szécsinek volt lövése, előbbit blokkolták a védők.

18:36 – Kosicky ismét bravúrral védett, egy jobbról belőtt labdát a berobbanó támadó elől szedett össze.

18:34 – A 80. percben Trujic vitte végig a labdát a bal oldalon, két védőt kicselezett a tizenhatosnál, a kifutó Hegedűs mellett a bal kapu mellett gurította el a labdát.

18:33 – Folyamatosan támad a hazai csapat. A Lokinak epizódok jutnak, a labdát nem tudják megtartani. A Puskásnak ha akadt helyzete, azt hatástalanították a védők.

18:31 – A 77. percben Sós lőtt 17 méterről, senkitől sem zavartatva, nagy erővel. Kinyik szögletre fejelte az ötösről a labdát. A rúgás az ötös sarkára ment, onnan a kapu mellé fejelte a hazai játékos a labdát.

18:28 – 74. perc: Haris helyett Baráth a pályán.

18:27 – Haris szerencsétlenül esett. A karját fájlalja. Cserét kér.

18:25 – Kusnyir le, Csősz fel a Lokiban a 71. percben.

18:24 – 70. perc: Slagveer le, Sós fel, kihasználta utolsó cseréjét is a Puskás.

18:23 – Kosicky hatalmasat védett, a 69. percnél járunk. Vanacek egy az egyben a kapussal szemben, 13 méterről lőtt elemi erővel, a kapus lábbal védett.

18:21 – Egyre durvább a játék. Mindkét csapat szabálytalanságokkal akadályozza a meccs folytonosságát. A Puskás uralja a játékot. A Lokinak epizódok jutnak. Helyzet azonban nincs, inkább a küzdelem dominált az elmúlt percekben.

18:19 – A 64. percben cserél a Puskás. Knezevic le, Vanecek fel.

18:15 – A 60. percben Varga cselezte be magát középre a tizenhatoson. Lövés helyett tolt még egyet a labdán, szerelték. Majd a következő támadás is a Lokié. A bal szélről érkezett beadást szögletre csúsztatták a védők. Ferenczi szögletét Hegedűs húzta le az ötösön.

18:12 – Az 58. percben cserél a Loki: Adeniji le, Trujics fel.

18:11 – Az 56. percben újabb Puskás-szabadrúgás, 34 méterre a kaputól, bal oldalról. A kapu elé lőtt labdát kihozzák a vendégek. Kezd kijönni a szorításból a Loki. Majd egy hazai kontra végén 14 méterről mellémegy a labda.

18:09 – Az 54. percnél járva továbbra is a hazaiak vannak lendületben. Kinyik kaszálta el Gyurcsó lábát a bal oldalon a kaputól 28 méterre. A belőtt labdát Kosicky védte, az ismétlésben lepattant a védőkről.

18:06 – Az 52. percben sárga lapot kapott a hazai csapat kispadján ülő egyik szakember. Tizenegyest reklamált egy Loki-szerelésért. Berke nem látta szabálytalanak a védő megmozdulását.

18:02 – A Puskás az aktívabb a félidő első perceiben. A félpályán nem tudnak átjönni a vendégek. Szöglet a Puskásnak. Urblik fejesét 10 méterről Kosicky védte.

17:59 – A hazaiaknál csere: Favorov le, Plsek fel.

17:48 – A második félidőt a Puskás FC kezdi.

Vége az első félidőnek. Puskás – DVSC: 0-0.

17:45 – Varga tűzte rá a labdát 20 méterről. A bal alsóba tartó labdát Hegedűs kitette, az ismétlés gyengére sikerült Haristól. A végén Vargának adódott még helyzete. Nem ért el egy beadást a kaputól 5 méterre.

17:43 – Loki-szöglet, előtte Adeniji lőtt 15 méterről, a labda egy védőn változtatott irányt, így ment ki. A tizenegyes pontra kifutó Hegedűs húzta le a labdát.

17:40 – Ferenczi beadását nem érte el a kapu elé robbanó Szécsi, akinek hatalmas helyzete akadt: a kapus lábbal védett, Szécsi lőtt 12 méterről. A labda végül elakadt a tőle 2 méterre lévő Hegedűsben.

17:37 – Puskás-szöglet. A beívelt labdát 10 méterről fejelték a kapu fölé. A hazaiaknak egyre veszélyesebb helyzeteik vannak. A szögletet egy beadásból érték el, Kinyik vetődött bele a labdába, majd ismét hazai helyzet következett. A bal szélről érkezett beadást Bódi vágta ki a mezőnybe. A Loki a megszerzett labdát hamar elszórja.

17:35 - Sárga lapot kapott Knezevic, buktata a Loki kapuja előtt Ferenczit.

17:33 – Vargát tarolta le Slagveer a felezővonalon, sárgát kapott.

17:28: Kinyik is besárgult, a középkörben buktatott egy hazai játékost. A szabadrúgásból semmi sem lett, az előre ívelt szabadot nem tudta lekezelni a támadó. Ezt követően mezőnyjáték folyt a pályán. Inkább a Puskás dominált. A Loki-kapus kifutva menett egy felé meginduló hazai játékos elől.

17:20 – Loki-szabadrúgás 26 méterről, Kusnyírt rúgták fel. Szép szabadrúgás kombináció: Haris befutott a védők mögé, Bódi a szabadból lágyan bepasszolta neki, Haris középre adott, Szécsi elől vetődve szedte össze a labdát Hegedűs. A szabadrúgás után a hazaiak két perce következett. Hosszas passzolgatás után beadtak, Kosiczky kifutva védett. A másik oldalon Varga vitte fel a labdát, bal oldalról beadott, Szécsi fél méterrel maradt le a lövésről.

17:17 – A tizenhatos sarkánál Bényei sárgát kapott: betámasztott a kapu felé robogó hazai támadónak. Szabadrúgás a jobb oldalról. A labda elzúgott a jobb kapufa mellett és fölött.

17:14: Szép Loki-támadás a 14. percben: Varga keverte meg Szolnokit a bal szélen, beadására Szécsi érkezett, aki 10 méterről lőtt, de egy védő beleért a labdába, szöglet. A szögletet kifejelték a hazaiak, Varga tűzte a kapu fölé 22 méterről.

17:11 – A 11. percben Bódi cselezte magát tisztára a szögletzászlónál jobb szélen, beadása inkább csak begurításra sikerült. Egy megkerülős csellel Vargát lerázta a hazai támadó, beadását szögletre tolták a védők. A szögletből betekert labdát a kapu előtti kavarodásban a hazai támadó közelről kapura tűzte, Kosiczky bravúrral szögletre tolta a bal alsóba tartó labdát. Ez a szöglet már veszélytelen volt.

17:07 – A 7. percben Szécsi szerzett labdát a félpályán, két támadó, két védő robogott a kapu felé, a beadás nem sikerült. A hazai csapat ellentámadása: a bal oldalról sikerült beadni a labdát, Pávkovics kifejelte az ötösről.

17:04 – A Loki kezdte a játékot. Az 1. percben Bódi 25 méterről megeresztett bombája zúgott el méterekkel a kapu fölött. A 2. percben a hazaiak szöglete. Az ötösről egy hazai játékos a kapu mellé csúsztatott. A 3. percben egy gyors letámadást követően vezetett támadást a Loki, a végén Ferenczi 22 méterről perdített a kapu mellé.

17:00 – Elkezdődött a mérkőzés. A nem hivatalos nézőszám: 1018.

16:59 – „ Kis hely, nagy játék... minden gól ajándék” – a felcsútiak indulójára a pályára érkeztek a csapatok. Tiszta fehérben a Loki, sötétkékben a hazaiak.

16:54 – Így kezd a Loki: Kosiczky – Bényei, Kinyik, Pávkovics, Ferenczi – Bódi, Kusnyir, Haris, Varga – Adeniji, Szécsi.

16:50 – A mérkőzés beharangozójaként csodálatos kiadványt adott ki a Puskás Akadémia. Ebben mindkét edző azt nyilatkozta, hogy a győzelemre hajtanak, és csapatuk támadó futballt játszik.

16:46 – A felcsúti stadionban mindkét csapat túl van már a bemelegítésen. A lelátókon nagyon kevesen vannak. A vendégszektorban jó kéttucatnyian vannak.

16:45 – Negyedóra múlva kezdődik a Pancho Arénában a Puskás Akadémia FC – DVSC találkozó az OTP Bank Liga 18. fordulójában. Az előző fodulóban a házigazda 1-1-es döntetlent játszott Kaposváron, míg a vendégek, tehát a Loki 4-0-ra gázolta le a Nagyerdei Stadionban az Újpestet.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában