labdarúgó megye ii.

2019.11.02. 19:44

„Ezen a mérkőzésen saját magunkat vertük meg”

A megyei másodosztály 11. fordulójának szombati napján egy mérkőzést játszottak az északi csoportban.

Fotó: Pixabay

Görbeházi K.S.E.–Polgári VSE 2–5 (2–1)

50 néző. Vezette: Orosz J. (Vadon T., Árva A.)

Görbeháza: Nagy Cs. – Tóth P., Csele G., Ilyés Z., Szabó I., Nyakas R., Fábián Sz. (Tóth A.), Hajdú R., Pók D. (Vadász D.), Félegyházi Z., Tornyai L. (Siket Gy.) Edző: Szolnoki Attila.

Polgár: Bodolai B. – Rédai N. (Fink S.), Molnár D. (Polonkai L.), Csorba T., Nagy L. (Tóth K.), Vaszilkó A., Molnár G., Dobó V. (Reszegi L.), Bene L., Murák K., Bozsányi T. Edző: Kövér Zsolt.

Gól: Pók D.(2), illetve Bozsányi T., Rédai N., Csorba T., Dobó V., Polonkai L. Jók: Ilyés Z., Hajdú R., Pók D., Félegyházi Z., Nagy Cs. (a mezőny legjobbja), illetve Rédai N. Kiállítva: Molnár G. Ifi: 7–2.

Szolnoki Attila: Egy remek első félidőt produkáltunk, megszereztük a vezetést. A fordulást követően emberelőnyös szituációban nagyon sok hibát vétettünk, amit a vendégcsapat könyörtelenül kihasznált. Nehéz kimondani, de ezen a mérkőzésen saját magunkat vertük meg. Ifjúsági csapatunknak gratulálok a gólzáporos győzelemhez.

Kövér Zsolt: Egy izgalmas mérkőzésen sikerült elhoznunk Görbeházáról a három pontot. Nem szoktam a bíró sporttársak munkájával foglalkozni, de sajnos ezen a mérkőzésen nagyon sok hibát vétett a spori, amellyel a góljaink számát nagyban csökkentette. Külön öröm számomra, hogy a kiállítás után tíz emberrel még jobban tudtunk koncentrálni a játékra. Sima győzelem született a meccs végére. Az őszi szezonban ez volt az első meccs, amikor a játékosaim ötödik fokozatra kapcsoltak. Remélem ezzel a hozzáállással fogjuk folytatni a játékot a tavaszi szezonban is. További sok sikert a Görbeháza csapatának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában