megye II.

2019.09.21. 20:03

„Néha nagyobb volt a feszültség, mint az arcom”

Ötödik fordulójához érkezett a labdarúgó megye II. Északi csoportja. Szombaton három mérkőzést játszottak a csapatok, vasárnap egy összecsapást rendeznek.

Fotó: Illusztráció / Pixabay

Görbeházi K.S.E.–Nyíracsád Petőfi SE 5–2 (2–1)

50 néző. Vezette: Erdélyi T. (Vadon T., Nyilas Z.)

Görbeháza: Szilágyi K. – Csele G., Toronyai L. (Kiss S.), Hajdú R., Siket Gy. (Ronkovics T.), Szabó I., Félegyházi Z. (Kurucz D.), Fábián Sz. (Pók D.), Tóth P., Ilyés Z., Nyakas R. (Tóth A.) Edző: Szolnoki Attila.

Nyíracsád: Klenik D. – Verdes E., Keczán K., Béres Cs., Papp Zs., Horváth G., Berényi Gy., Keczán D., Gulyás M., Kovács M. Edző: Kedves György.

Gól: Hajdú R., Fábián Sz., Pók D., Ilyés Z., Kurucz D., illetve Horváth G. (2). Jók: Ilyés Z., Hajdú R., Tóth P., Nyakas R., illetve mindenki. Ifi: elmaradt.

Szolnoki Attila: A mai teljesítményünkre sajnos nem lehetünk büszkék, de a nehéz helyzet ellenére begyűjtöttük a három pontot (ez fontos). Gratulálok a játékosaimnak, fel a fejjel! Köszönöm a Nyíracsád sportszerű játékát, hozzáállását és további sok sikert kívánok nekik! A játékvezetői hármasnak köszönöm a sportszerű ténykedést.

Kedves György: Tíz emberrel kezdtük a mérkőzést, vezetést szereztünk, és a csapat nagy akarással játszotta végig a mérkőzést. Sajnos tíz emberrel kilencven percen keresztül nem lehet bírni a tempót, viszont a helyzeteket tíz emberrel is be kell rúgni. Köszönöm szépen azoknak, akik eljöttek.

Tiszacsegei VSE–NSC SE 0–5 (0–1)

50 néző. Vezette: Juhász D. (Muszka Z., Darányi B.)

Tiszacsege: Kovács J. – Gréz K., Szabados M., Csernik J. (Nagy Á.), Vénig A. (Bay D.), Csurgó Á., Draveczky L., Borisz Sz. (Répási Gy.), Katona Cs. (Nemes M.), Kovács A., Balogh A. Edző: Simon Zoltán.

Nagyhegyes: Marton A. – Tóth I., Csige I. (Kordás J.), Szarvas Ta., Bajusz R., Bodnár I., Kocsis D., Ludnai L., Bácsi Á., Szarvas Ti., Szabó I. Edző: Magyar Lajos.

Gól: Szabó I.(2), Tóth I.(2), Bácsi Á. Jók: senki, illetve Szabó I., Tóth I., Bodnár I., Kocsis D. Ifi: 4–2.

Sallai Szabolcs: Rúgott gól nélkül nem lehet mérkőzést nyerni. Gratulálok az ifi csapat győzelméhez!

Magyar Lajos: Az első három-négy percben akár két gólt is kaphattunk volna, de átvettük az irányítást. Ez szerencsére a kilencvenedik percig tartott, de a helyzetkihasználást nézve akár nyolc góllal is elmehettünk volna.

Polgári VSE–Nyírmártonfalva SE 0–2 (0–0)

100 néző. Vezette: Csiszár K. (Katona D., Lévai Z.)

Polgár: Bodolai B. – Áfra T. (Polonkai L.), Fink S., Molnár D. (Vankó Z.), Dobó V., Csorba T., Nagy L., Vaszilkó A., Molnár G., Bene L., Murák K. Edző: Kövér Zsolt.

Nyírmártonfalva: Fekete S. – Szemán Ba. (Bálega Cs.), Tóth T. (Mandics I.), Dobrai G. (Szemán T.), Kiss I. (Havrilla I.), Jónizs A., Tóth G. (Kozák I.), Fúró Zs. (Mezei S.), Szemán Be., Konyári S., Szemán N. Edző: Konyári Sándor.

Gól: Szemán Ba., Szemán N. Jók: senki, illetve mindenki. Kiállítva: Fink S. Ifi: 5–2.

Kövér Zsolt: Hasonló erők küzdöttek a mai nap folyamán. A jobb erőnlétben lévő Nyírmártonfalvának sikerült megszerezni a három pontot. További sok sikert kívánok számukra!

Konyári Sándor: A hiányzók ellenére az első perctől kezdve a kezünkben tartottuk a mérkőzést. A hazaiak fel-fel lángoltak, de nekik csak a kontrák maradtak, azt sem tudták végigvinni. Néha nagyobb volt a feszültség, mint az arcom, de ebből is jól jöttünk ki. Örülök, hogy komolyabb sérülés nélkül megúsztuk. Ma kiléptünk az árnyékból, terveink szerint kint is maradunk. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy idegenben is hazai környezetet teremtettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában