labdarúgás

2019.08.18. 20:27

Elvitte a Csákvár a három bajnoki pontot

Második hazai mérkőzését is elveszítette a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttese.

Fotó: Kovács Péter

Fotó: Kovács Péter

Az újvárosiakhoz a veretlen Csákvár látogatott vasárnap délután és egy nem túl eseménydús mérkőzésen Kocsis Bence 73. percben szerzett találatával el is csente a három bajnoki pontot.

A nehéz helyzetben lévő hajdúságiak az első fordulóban kiharcolt siófok döntetlen óta nem tettek fel újabb pontot a táblázatra, ráadásul a négy forduló alatt mindössze kettő gólt szereztek.

A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a hazaiak szakmai stábjának az első félidőben kétszer is sérülés miatt kellett változtatnia: előbb Király Ákos, majd Bévárdi Zsombor volt kénytelen elhagyni a gyepet.

HBN

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Aqvital FC Csákvár

0-1 (0-0)

800 néző. Balmazújváros – Városi Stadion.

Vezette: Oláh Gábor (Berényi Ákos, Sinkovicz Dániel)

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Ferenczi (K) – Lakatos, Papucsek, Bora, Király (Sigér 27′) – Varga, Kónya (C) – Bévárdi (Sármány 30′), Szabó Árpád (Csörgő 70′), Kundrák – Szabó. Edző: Lajos Ferenc

Aqvital FC Csákvár: Markek (K) – Csató (Kocsis 65′), Tányéros, Mim (Major 77′), Tamás – Madarász, Albert, Mészáros, Deutsch (Galambos 35′) – Huszti, Baracskai (C). Vezetőedző: Visinka Ede

Gólszerző: Kocsis (0-1) 72. percben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában