Megye II.

2019.08.31. 21:42

„Nehezen indult be a szekér, mintha egy döglött ló húzta volna”

Négy találkozót játszottak hétvégén a labdarúgó megyei másodosztály északi csoportjának második fordulójában.

Fotó: Illusztráció, Pixabay

Polgári VSE– Görbeházi K.S.E. 5–3 (3–2)

50 néző. Vezette: László J. (Papp J., Vékony T.)

Polgár: Bodolai B.– Rédai N., Tóth K., Bozsányi T., Dobó V. (Rézműves R.), Nagy L., Vaszilkó A., Molnár G., Bene L. (Reszegi L.), Murák K. (Fink S.), Polonkai L. (Áfra T.) Edző: Kövér Zsolt.

Görbeháza: Vendler J.– Csele G., Toronyai L., Hajdú R., Siket Gy. (Csőke K.), Félegyházi Z., Fábián Sz., Tóth P. (Ronkovics T.), Ilyés Z., Pók D., Vadász D. (Kiss S.) Edző: Szolnoki Attila.

Gól: Dobó V.(4), Bozsányi T., illetve Siket Gy., Tóth P., Fábián Sz. Jók: Molnár G., Bozsányi T., Dobó V., illetve Fábián Sz., Toronyai L., Tóth P. Kiállítás: Vaszilkó A. Ifi: 6–2.

Kövér Zsolt: Jó játékkal indult a mérkőzés. Sima fölény volt az ellenféllel szemben és ez gólokban is megmutatkozott. Sajnos egy bírói hiba miatt létszámfölénybe került az ellenfél, amely kicsit megváltoztatta a játék képét, de így is uraltuk a meccset végig. További sok sikertt kívánok a Görbeháza csapatának!

Szolnoki Attila: Egy jó csapat otthonába látogattunk, ahol nem könnyű pontokat szerezni. A látottak alapján és a három találatot megszerezve úgy gondolom, hogy az egy pontra rászolgáltunk volna, de ez sajnos elmaradt. Dolgozunk tovább, mindig van javítási lehetőség. Gratulálok a Polgár csapatának a győzelemhez és további sok sikert kívánok a felújított szép új létesítményben! Végül köszönjük a megtisztelő vendéglátást és a vacsorát.

Józsa SE–Téglási VSE 4–1 (1–0)

100 néző. Vezette: Áncsán Gy. (Máté F., Juhász G.)

Józsa: Goron B.– Nagy K., Papp R., Zombor S. (Szabó M.), Dr. Valóczki J. (Kovács O.), Bardi Á., Nagy J., Lukács L. (Balogh Zs.), Iványi Á., Zabiák P. (Bucskó I.), Fekete L. (Szuhanics I.) Edző: Szabó László.

Téglás: Csizmár K.– Kocsány Z., Móré B., Aradi L., Horváth P. (Kovács G.), Szabó G., Dobrán T., Hadházi R., Nagy M., Papp F. (Kovács I.), Sigér S. (Tóth Cs.) Edző: Nagy Imre.

Gól: Nagy J.(2), Nagy K.(2), illetve Szabó G.Jók: Az egész csapat, illetve Szabó G., Aradi L., Horváth P.Ifi: 1–4.

Szabó László: Örülök, mint edző, hogy tizennyolc játékos állt rendelkezésemre, ez a pályán is megmutatkozott. Az első húsz percben a jól passzoló, jó játékot bemutató Téglás magához ragadta a kezdeményezést, majd fokozatosan átvettük az irányítást, és ez az eredményben is megmutatkozik. Sajnos azt látom, hogy az amatőr csapatok egyre gyengébb színvonalat képviselnek, aminek a végeredménye, hogy magyar futballista, magyar fiatal játékos egyre kevesebb lesz az élvonalban. Gratulálok a csapatomnak!

Nagy Imre: Az első harminc perc után senki nem gondolta, hogy ez lesz a vége. Helyzetek sokaságát dolgoztuk ki és hagytuk is ki. Az ellenfél a kapunk előtt hazározottabb volt, így győzelmük megérdemelt. Gratulálok nekik!

Nyíracsád Petőfi SE–NSC SE 1–6 (0–0)

30 néző. Vezette: Dávid A. (Horváth J., Pallai Zs.)

Nyíracsád: Klenik D.– Klenik Gy., Keczán K., Sándor B., Gugg K., Lakatos M., Baranyi I., Bilda J., Fekete Z., Varga P. (Berényi Gy.), Csecsődi I. Edző: Kedves György.

Nagyhegyes: Marton A. (Kiss G.)– Tóth I., Bíró M. (Kordás J.), Forgács G., Szarvas T., Bajusz R. (Szarvas I.), Bana D., Ludnai L., Bácsi Á., Szarvas T., Szabó I. Edző: Magyar Lajos.

Gól: Berényi Gy., illetve Szarvas T.(5), Bácsi Á. Jók: Ludmai L., Szarvas T. Ifi: 0–14.

Kedves György: Nem értük el.

Magyar Lajos: Nem értük el.

Nyírmártonfalva SE–Tiszacsegei VSE 4–1 (2–1)

300 néző Vezette: Pál G. (Zámbó T., Sápi V.)

Nyírmártonfalva: Bodnár S. (Szemán T.)– Ladó S. (Kiss G.), Tóth T., Dobrai G. (Mandics I.), Jónizs A., Tóth G. (Kozák R.), Szemán N., Konyári S. (Mezei S.), Szemán B. (Havrilla I.), Kiss I. (Szemán B.), Fekete S. Edző: Konyári Sándor.

Tiszacsege: Nagy Á.– Vénig A. (Bodnár M.), Katona Cs. (Bai D.), Csernik J., Szabados M., Simon Z., Borisz Sz., Balogh A., Draveczky L., Kovács A., Csurgó Á. Edző: Simon Zoltán.

Gól: Szemán N.(2), Kiss G.. Tóth T., illetve Simon Z. Jók: Senki, illetve Nagy Á. Ifi: 10–2.

Konyári Sándor: Nehezen indult be a szekér, mintha egy döglött ló húzta volna. Lassan azonban feléledt a csapat, és sikerült kezünkbe venni az irányítást. A cserék nagyon jól szálltak be, mindenki hozzátett egy kicsit. Nagyobb koncentrációval a végére nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmünk.

Simon Zoltán: Jól kezdtük a meccset, hamar vezetést szereztünk. Az első félidőt uraltuk az erős nyírmártonfalvai csapat ellen, ezután kijött az erőnléti különbség, és ilyen arányban tudott győzni a hazai csapat. Köszönöm minden játékosomnak, aki eljött erre a mai mérkőzésre, úgy érzem, jó úton haladunk. Küzdeni mindig, feladni soha, hajrá Csege! Gratulálok Nyírmártonfalvának!

Megye II. északi csoport

  • Józsa SE 2 2 0 0 8-3 6
  • Nyírmártonfalva SE 2 2 0 0 7-2 6
  • Polgári VSE 2 1 1 0 8-6 4
  • Egyeki SBSE 1 1 0 0 5-1 3
  • NSC SE 2 1 0 1 7-4 3
  • Téglási VSE 2 0 1 1 4-7 1
  • Görbeházi K.S.E. 1 0 0 1 3-5 0
  • Tiszacsegei VSE 2 0 0 2 3-8 0
  • Nyíracsád Petőfi SE 2 0 0 2 2-11 0
  •  

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában