Megye II.

2019.08.25. 20:30

„A szombat esti szülinapi parti meglátszott a mérkőzésen”

Egy találkozót játszottak vasárnap a labdarúgó megyei másodosztály déli csoportjának nyitófordulójában.

Fotó: illusztráció, Pixabay

Létavértes SC ’97–Debreceni Sport Club 3–1 (2–1)

150 néző. Vezette: Tóth G. (Bak P., Erdélyi T.)

Létavértes: Fekete S. – Laczkó I., Bora Z. (Bárány P.), Papp Z., Horváth Cs., Mázló D., Szabó Zs., Tóth L. (Tóth R.), Balogh J., Vónya P., Demján J. Edző: Kontor Gábor.

Debrecen: Nagy Z. – Danó H., Kovács K., Molnár B. (Ungvári M.), Tóth Cs., Géhl Á., Szabó B. (Frida Gy.), Károlyi N., Fehér J. (Szabó G.), Selyem D. Edző: Nagy Róbert.

Gól: Horváth Cs.(2), Mázló D., illetve Molnár B. Jók: Szabó Zs., Fekete S., Mázló D., Demján J., illetve Géhl Á., Molnár B. Ifi: 7–5.

Kontor Gábor: A szombat esti szülinapi parti meglátszott a mérkőzésen, de örülök, hogy győzelemmel kezdtük a bajnokságot.

Nagy Róbert: Olyan érzés ez, mint mikor a gyerekeddel egész héten a matekpéldát gyakorlod. Eljön az első témazáró, és hazahoz egy egyest. Bízom a csapatomban. A sokat és nagyon lenézett csapatommal jövőhéten javítunk. Hátha meglesz az a kettes. További sok sikert kívánok a Létavértes csapatának.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában