Helyi kultúra

2024.03.08. 17:46

Házhoz megy a zenede Létavértesen

Haon.hu

A 2012-ben alapított Házhoz megy a Zenede könnyűzenei előadássorozat és zenei misszió Pop-legendák és Rock-legendák elnevezésű műsorát az elmúlt 12 évben több mint 200.000 általános iskolás és középiskolás gyermek láthatta. A turnésorozat többek között a 20. századi blues, swing, rock és pop zenei stílusok fejlődését mutatja be olyan elismert alkotók közreműködésével, mint Bordás József, Baricz Gergő és Kovács Felicián.

Bordás József művészeti vezető küldetése, hogy ösztönözze a következő generációt a hangszeren való tanulásra, és hogy bemutassa nekik a zene sokszínűségét. A turné következő helyszíne a Létavértes Városi Könyvtár és Művelődési Ház színházterme lesz március 11-én, hétfőn 14:30-tól. A gyermekek az előadást követő „Hangszersimogató” programon megtekinthetik, illetve ki is próbálhatják a kiállított dobokat, gitárokat és digitális zongorákat. A belépés díjtalan.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában