Újdonság!

2023.04.13. 14:02

Idén megújul a Debreceni Virágkarnevál, mutatjuk, miben

A Virágkarnevál hagyományaihoz híven idén is augusztus 14. és 21. között válogathatunk az ünnepi programok között.

Forrás: Napló-archív

A több száz táncos és a pompás virágkompozíciók mellett ebben az évben is újításokkal készülnek a karnevál szervezői. A Főnix Rendezvényszervező NKft. sajtóirodája a Haon kérdésére csütörtökön arról tájékoztatott, hogy a karneváli héten – idén először – a Baltazár Dezső téren olyan interaktív táncos esteket rendeznek, melyekben táncra hívják a debrecenieket és az idelátogató közönséget egyaránt. 

A Táncol a város-programsorozat részeként eddig a különböző egyesületek csoportjait és szólófellépőit láthattuk, most viszont arra készülünk, hogy megújult vizuális környezetben a debreceniek is táncra perdüljenek a karneváli hangulatban

 – közölték. Megtudtuk azt is, hogy a pöfögő virágkocsik újragondolása is folyamatban van, és már készen vannak azok a tervek, melyek által fokozatosan környezetbarát eseménnyé válhat a virágkocsik hagyományos augusztus 20-i menete. 

SZD

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában