Helyi kultúra

2023.03.30. 13:53

Debreceni színésznő is megkapta a Televíziós Újságírók Díját

A szerda esti gálaeseményen összesen tizennégy kategóriában hirdettek győztest.

A szerda esti gálaesemény díjazottjai

Forrás: Ripost / Markovics Gábor

Tizennégy kategóriában hirdettek győztest az idén 10 éves Televíziós Újságírók Díja gálaeseményén március 29-én este, a Budapest Music Centerben - adta hírül a szinhaz.online. A legjobb női műsorvezető Lékai-Kiss Ramóna lett, Till Attila kapta a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést, Majoros Péter Majkát a zsűritag kategóriában díjazták, a debreceni születésű Schell Judit a legjobb színésznő, Olasz Renátó a legjobb színész, Hermányi Mariann a legjobb női mellékszereplő, Thuróczy Szabolcs pedig a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában vehette át az elismerést.

Televíziós Újságírók Díja, Debrecen, Schell Judit
Schell Judit
Forrás: Ripost / Markovics Gábor

Kerek évfordulót ünnepelve, tizedik alkalommal értékelték a szakújságírók a tavalyi év legkiemelkedőbb televíziós teljesítményeit és személyiségeit. A TV2 Csoport 6, az RTL 5, az HBO Max 2, az AMC 1 elismeréssel tért haza az idei Televíziós Újságírók Díja gáláról, amelyre a hazai vezető televíziós csatornák szakemberei és sztárjai, valamint a sajtó képviselői kaptak meghívást.

A Budapest Music Centerben rendezett jubileumi eseményen rekordszámú résztvevő – televíziós szakember és híresség – vett részt és kiemelkedően magas sajtóérdeklődés mellett zajlott. A díjátadó házigazdája Gundel Takács Gábor volt.

A Televíziós Újságírók Díja gálaestjén tizennégy kategóriában hirdettek nyertest, a díjazottak teljes listája ezen linken megtekinthető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában