Farsang

2023.03.05. 14:45

Egy arab sejk, egy barokk pár és maga Wednesday is tiszteletét tette Debrecenben – fotókkal, videóval

Berumbázták magukat a tavaszba az Excellence TSE táncosai.

Jól sikerült a farsangi mulatság

Forrás: Czinege Melinda

Farsangi mulatságra gyűltek össze szombaton kicsik és nagyok a debreceni egyesület báli környezetté varázsolt Domb utcai próbatermében szombat este.

Az Excellence elnöke egyébként egy egyiptomi fáraó, akit, ha éppen nem farsangkor mutatkozik be kora esti ottjártunkkor, Szarvas Tibor néven ismernek. A télbúcsúztató kavalkádról a jelmezes felvonulás előtt portálunknak elmondta, egész évben törekednek arra, hogy a próbákon és a versenyeken kívül is szervezzenek találkozókat. Ennek eredményeként fesztelen baráti nagycsaláddá kovácsolódtak az Excellence gyermek, kamasz, felnőtt és őszbe hajló tagjai egyaránt. – Elsősorban a szenior korosztályból, a 45 és 60 közöttiek táncolnak nálunk, de a gyerekek is épp olyan felszabadultan mulatnak a jelmezbálon, mint a felnőttek – fűzte hozzá.

A Haonnak a tizenegy éves Zorro – egyéb napokon Máté – mondta el a közösség páratlanul jó hangulatú jelmezes felvonulása előtt, hogy szüleivel, a Boszorkánnyal és a Bohóccal egészen hajnalig szeretne mulatni, a kedvenc tánca pedig a rumba. A kedvünkért bemutatóval is készültek, s míg a táncparketten önmagában is ámulatba ejtő, ha egy pár professzionálisan űzi a csacsacsát, az Excellence farsangi bálját talán az tette páratlanná, hogy ezen tökéletesen kiművelt mozdulatokat a Jávorszarvas, a Pillangó sőt, a Csiga is bemutatta. 

SZD

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában