Videóval

2022.06.20. 14:22

Hangulatos koncertklippel támad a debreceni kötődésű zenekar

Senki sincs egyedül – üzenik a videóban.

Forrás: YouTube / Tortuga

Termékeny heteken van túl a debreceni kötődésű Tortuga: a zenekar májusban Csernobil címmel mutatott be új dalt és a hozzá forgatott klipet, de a legújabb, Ez a mozi című lemezüket is nemrég adták ki, egy fővárosi koncerttel megspékelve.

A csapat a múlt héten újabb dalhoz mutatott be klipet, ezúttal a korong harmadik számát, a Nem vagy egyedült támogatták meg egy fekete-fehér koncertfelvételekből álló videóval.

„A dal mondanivalója röviden pusztán annyi, hogy legbelül mindenki vágyik arra, hogy ne legyen egyedül, ezt kevés dolog szimbolizálja jobban, mint egy koncert, ahol a közönség, ami annak ellenére, hogy javarészt idegenekből áll, együtt élik át a zenét. Ezt a gondolatot szerettük volna beültetni a videoklipbe” – írta közösségi oldalán a zenekar, kiemelve egyúttal, hogy az új klippel szerették volna megmutatni, milyen, amikor egy Tortuga-koncerten személyes ismeretségtől függetlenül senki nincs egyedül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában