Videóval

2022.02.15. 08:56

Kori: szívünkből, lelkünkből fakadó alkotás lett az új dal

A Nem lesz többé nyár című dallal visszanyúltak egészen a gyökerekig.

Koroknai Árpád és Kozma Norbert közös dalát a napokban tették közzé | Forrás: Koroknai Árpád-archív

Fotó:

Új, mintegy hatperces dalt mutatott be nemrég Koroknai Árpád. A Kozma Norberttel közösen felvett, Ha nem lesz többé nyár című számot pénteken osztották meg rajongóikkal. 
 

– Úgy érzem, ebben a dalban sikerült összefoglalni mindazt, ami fontos volt a zenei pályámon, mind szellemileg, mind szövegben. A zeneszámnak a hangulata és az egész hangszerelése jellemző az eddigi munkásságomra, gondolva itt a nagy dallam­ívekre, illetve a hagyományos zenei fordulatokra – fogalmazott a Napló érdeklődésére Koroknai Árpád. Hozzátette, egy kompromisszummentes dalt sikerült „összerakni”: visszanyúltak egészen a gyökerekig.


Tulajdonképpen ez a dal mindenkihez szól, egyáltalán nem korfüggő. Bízom abban, hogy a mondanivalója miatt elérünk minden korosztályt. Ennek ellenére kijelenthető, akik a leginkább fogékonyak lesznek, azok a 40 pluszosok. Mindemellett fontos kiemelni, hogy egyre több visszajelzés érkezik a tizenéves korosztály részéről is: sokat adott nekik a dal

– mondta. Megjegyezte, olyan szerencsés helyzetben vannak, hogy senkinek nem kell megfelelniük: nincs kiadói nyomás, továbbá a közönség részéről olyan stílusbeli kötöttség, ami miatt oda kellene figyelni, hogy kellőképpen kiszolgálják a nagyérdemű igényeit. A Ha nem lesz többé nyár című szám teljesen a szívünkből, lelkünkből fakadó alkotás lett, és akiket érdekel az effajta stílus, azokhoz el fog jutni – hangsúlyozta.

 

NE 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában