Marad a vándordíj

2020.12.17. 14:52

Debrecen ismét az Internetes Kultúra Fővárosa

A cívisváros immár hetedik alkalommal nyerte el az Internetes Kultúra Fővárosa Vándordíjat, melyet Puskás István alpolgármester vehetett át az Év Honlapja díjátadó roadshow keretein belül.

20200915 Debrecen fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló A Civilek a Fiatalokért Egyesület, mint a Hajdú-Bihar Megyei Civil Központ címbirtokosa a Miniszterelnökség kérésének megfelelően kezdettel „CIVIL INFO – NEA 2021” című tájékoztató rendezvényt tart. képen: Dr. Puskás István Debrecen alpolgármestere

Fotó: Napló-archív

A díjat a bíráló bizottság az Év Honlapja pályázaton a legtöbb díjat elnyert városnak ítéli oda. A díj méltán dicséri a digitális kultúrát magas szinten művelő debreceni vállalkozókat – számolt be közleményében a városháza.

A díjat Varga István László, az Év Honlapja Díj alapítója adta át, majd elmondta:

a legtöbb díjat Debrecen városa nyerte el az Év Honlapja versenyen. Szám szerint tizenkettőt, amire még nem volt példa a verseny történetében.

„A verseny hetedik évében ismét önöké a vándordíj, tehát marad a helyén, Debrecenben”

– mondta Szász József.

A díj átvételekor Puskás István alpolgármester hangsúlyozta: „Debrecen városa büszke erre a díjra, büszke arra, hogy hetedik alkalommal kapja meg az Internetes Kultúra Fővárosa Vándordíjat, hiszen ez elismerése annak, hogy számunkra az okos város, a digitális város nem csak egy politikai szlogen, hanem valóság. Bizonyítéka annak, hogy Debrecenben milyen kreatív energiák dolgoznak.”

A borítóképen: Puskás István, Debrecen alpolgármestere

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában