lorántffysok sikere

2020.09.20. 12:03

Díjnyertes filmet készítettek a pocsaji diákok

Fotó: Nagyné Kelemen Mónika

Első helyezést ért el a Pocsaji Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskola most nyolcadik osztályos tanulóiból álló tízfős csapata A soha véget nem érő háború című kisfilmmel, amelyet a derecskei járás „Élhetőbb gyermekkor a derecskei járásban” címmel a hetedikeseknek kiírt pályázatra küldtek be az előző tanévben. A pocsaji gyerekek játékos formában adtak elő egy tanórai jelenetet. A vetélkedőn tizenhárom csapat indult, az eredményt a napokban kapták meg. A film készítésében Gombos Alexandra, Barna Patrícia, Szilágyi Regina, Mezei Károly, Rézműves Richárd, Mezei Orsolya, Pál Annamária, Mohácsi Ilona Ágnes, Bohos Csanád, Lénárt Melinda Renáta vett részt.

A pályázatban az általános iskolai prevenció és filmkészítés programja valósult meg. A hetedikes tanulók az emberi bánásmódról és a digitális függőségről szóló előadáson vettek részt, majd kiscsoportokat alkotva az általuk kiválasztott témáról kisfilmet készítettek.

Nagyné Kelemen Mónika

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában