Vízen és focipályán

2020.08.17. 14:36

Mindenhol megállja a helyét a népszerű színész

Nem csak a színpadot hódítja meg ezentúl Nagy Sándor, akit vasárnap láthatott a debreceni közönség.

Fotó: Horling Róbert / MTI

A Nagyerdei Szabadtéri Színpad legutóbbi előadásában, a Liliomfiban újra sztárparádét láthatott a nagyérdemű. A Madách Színház musicalműhelyének zenés nagyprodukciója ugyanis ezúttal a Soós Imre-díjas Nagy Sándor, Magyar Attila és Szerednyey Béla kacagtató alakításaival érkezett Debrecenbe. Nagy Sándor azonban nem csak saját társulatában népszerű, ezt bizonyítja a napokban közzétett bejegyzése is közösségi oldalán, melyből kiderül, hogy nem mindennapi szerepben láthatjuk augusztus 20-án. – Végre hivatalosan is elmondhatjuk, hogy mire készülünk. Puskás, a musical Szente Vajk rendezésében augusztus 20-án az Erkel Színházban mutatkozik be – írja a színész, akiről a Bors nemrég más titkot is elárult.

Mint a lap írja, a színész hasznosan töltötte a koronavírus miatti kényszerszünetet, ugyanis motorcsónak- és vitorlásvizsgát tett. Hosszú évek óta dédelgetett tervét valósította meg Nagy Sándor. A népszerű színész tavaly, balatoni vendégjátékai alatt döntötte el, két barátja, Szerednyey Béla és Barabás Kiss Zoltán bátorítására, hogy idén hajósvizsgát tesz. – Már tavaly megfogadtam, hogy levizsgázok, de a zsúfolt évad mellett erre semmi időm nem lett volna, a járvány miatt azonban – sajnos vagy sem – nyertem némi szabadidőt, hogy felkészüljek rá – olvasható a portálon.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában