azon vannak, hogy megtartsák

2020.02.26. 14:53

Koronavírus: elmaradhat a Tankcsapda innsbrucki koncertje – frissítve

A zenekar folyamatosan követi a városról és a tartományról érkező híreket.

Fotó: Napló-archív

Frissítés:

Korábban írtuk:

Átírhatja a koronavírus terjedése a Tankcsapda európai turnéját. Lukács Laciék jelen állás szerint szombaton kezdik meg a 15 állomásos fellépéssorozatot, melynek első helyszíne az ausztriai Innsbruck. Mint arról portálunkon is olvashattak, a héten a település két lakójának is pozitív lett a koronavírus-tesztje, így nem csoda, hogy sok rajongót érdekel, megtartják-e a koncertet, vagy sem. A zenekar Facebook-posztban tájékoztatta a közönséget a legfrissebbekről.

„Nagyon sokan kérdezitek, hogy a koronavírus terjedése miatt, mi lesz a szombati innsbrucki koncerttel kapcsolatban, megtartjuk-e, vagy sem. Jelen pillanatban percről-percre követjük és kapjuk a városról és a tartományról érkező híreket, illetve mi is folyamatosan tartjuk a kapcsolatot az illetékes hatóságokkal és figyelemmel kísérjük az osztrák és a magyar hatóságok intézkedéseit is” – olvasható a Tankcsapda Facebook-oldalán megjelent posztban. Hozzáteszik: nem szeretnének sem elkapkodott, sem pedig felelőtlen döntést hozni a koncert megtartását illetően.

„Azt tudjuk most jelen állás szerint mondani, hogy azon vagyunk, hogy a legjobb döntést hozzuk meg, ami mindenkinek, nektek, a stábnak és a zenekarnak a legjobb és a legbiztonságosabb. Azon dolgozunk, hogy menjünk, de fontos kiemelni, hogy a legfontosabb számunkra mindenkinek a biztonsága” – írja a debreceni zenekar, hamarosan újabb információkat ígérve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában