erasmus+

2019.12.06. 15:36

A Škoda Múzeum kincsei

Csehország nevezetességeivel ismerkedtek az epreskerti diákok.

Fotó: Epreskerti Általános Iskola

Az Erasmus + projekt révén néhány hete Milan Kundera és Bohumil Hrabal szülőföldjén, Csehországban vendégeskedett a debreceni Epreskerti Általános Iskola delegációja.

A kétéves együttműködés eredményeképpen török, holland, lengyel, cseh és magyar iskolák diákjai ismerkedhetnek meg egymás értékeivel, nyerhetnek bepillantást a másik nemzet életébe, és bővíthetik tudásukat.

Az epreskertiek az útjukon felkeresték a „száztornyú” Prágát, valamint Mlade Boleslavot is, ahol megtekintették a Škoda-autógyár rendkívül látványos és izgalmas múzeumát. A kis csapat boldogan tért haza, megannyi élménnyel gazdagodva a Közép-Európa egyik gyöngyszemének számító, meseszép országból.

A Škoda Múzeumban készült felvételen jobbról balra: Szabó Gyula iskolaigazgató, projektvezető; Tóth-Szura Judit tanár, Arany Kincső, Kökényesi Kristóf, Tömösvári Linda és Matolcsi Anna tanulók, Gállné Luterán Anita koordinátor pedagógus, valamint Varga Zsolt tanuló látható.

OCS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában