videoklip

2019.11.08. 14:24

Itt a debreceni Frontvonal első száma

A videoklip feltöltését követően pár nap alatt elérték az 5 ezer fős megtekintést.

Fotó: Frontvonal / Facebook

A debreceni székhelyű Frontvonal zenekart 2019 nyarán alapította a Nemzeti Hang nevű formációból kivált Szántó Tamás (gitár) és Mohácsi Zsolt (dobok), később csatlakozott hozzájuk Hatvani Dávid (ének) és Türk Márk (basszusgitár). Szinte azonnal munkához is láttak, melynek eredményeképpen októberben stúdióba vonultak, és rögzítették első számukat. A Hamis média című dalhoz szinte azonnal leforgatták a videoklipet, ezzel is üzenve már meglévő és leendő rajongóiknak, hogy nem tétlenkednek. Egyébként a klip helyszínéül a Gázvezeték utca végén lévő romos ház területe szolgált.

A Frontvonal stílus tekintetében leginkább a rock kategóriába sorolható, azonban ezt még nehéz pontosan meghatározni egy elkészült szám tükrében. Annyit tudni lehet, hogy dalszövegeikkel hétköznapi problémákat kívánnak feldolgozni, és rávilágítani mindenki számára fontos helyzetekre – hogy mindig nyitott szemmel járjunk a nagyvilágban! Jelenlegi céljuk, hogy 2020 első felére elkészítsék első albumukat, mellyel már koncertezni is tudnának

.HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában