Megújult körülmények között

2019.07.31. 10:39

Hajúdhadházon is elkezdődött a szabadtéri színházi idény

Fergeteges előadással, neves színészekkel – a Váci Dunakanyar Színház A hazug című darabjával – avatta a felújított, kibővített szabadtéri színpadát Hajdúhadház kedd este.

Ötéves lett a Hadházi Szabadtéri Színházi Fesztivál, a kerek évfordulót egy megújult épületegyüttessel is ünnepli a város, és ezen a napon egy felújított utat is átadott ünnepélyes keretek között Tasó László országgyűlési képviselő, Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke, Csáfordi Dénes, Hajdúhadház város polgármestere és Asztalos Péter, Hajdúhadház város alpolgármestere.

A Váci Dunakanyar Színház A hazug című darabja előtt Csáfordi Dénes polgármestert kérdeztük a szabadtéri elő­adásokról. Immár ötödik évadát kezdte meg a hajdúhadházi szabadtéri színházi idény. – Neves színészeket, minőségi előadásokat és hozzánk hasonló partnereket keresünk, akik minden részletre figyelnek. Törekedünk a tökéletesre, és akikkel dolgozunk, akiket keresünk, azok is ilyenek. Öt év alatt kialakultak azok a kapcsolatok amelyeknek köszönhetően, fogalmazzunk úgy, hogy nem zsákbamacska egy-egy előadás. Az első két évben még csak tapasztaltuk a dolgokat, törtük az utat, most már rutinosan tudjuk szervezni a programsorozatokat. Az elmúlt években neves színészeket láthatott a közönség; köztük Kern Andrást, Hernádi Juditot, Mikó Istvánt, Gubás Gabit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában