Választás

2024.06.08. 19:04

Egymillió Találkozás Napja: A hajdú-bihari országgyűlési képviselők is ezrekhez vitték el a béke üzenetét

Szinte az egész vármegyét bejárták a hajdú-bihari honatyák. A telefonos mozgósítás mellett személyesen is megkeresték a választókat az országgyűlési képviselők.

Haon.hu

A választásnak nagy tétje van, ezért minél több embert szavazásra akartak buzdítani Hajdú-Biharban

Forrás: Facebook / Vitányi István

A napokban jelentette be Orbán Viktor, hogy a vasárnapi választás előtti 24 órában a Fidesz ötvenezer aktivistája egyetlen nap alatt egymillió embert fog személyesen a választásra buzdítani. A miniszterelnök kampánykörútja dabasi állomásán arról beszélt az Egymillió Találkozás Napja elnevezésű kezdeményezésről, amelyben ő maga is részt vesz, mert a tét hatalmas.

A választás miatt a politikusok is igyekeztek minél több embert megszólítani
A választás miatt a politikusok is igyekeztek minél több embert megszólítani
Forrás: Facebook / Tasó László

Mint arról a mai nap során több alkalommal beszámoltunk, a kormánypárt hajdú-bihari szervezeteinek jelöltjei, aktivistái is csatlakoztak az Orbán Viktor által meghirdetett mozgósításhoz. Polgármesterjelöltek, önkormányzati képviselőjelöltek telefonon és személyesen buzdították a választáson való részvételre többek között Hajdúszoboszlón, Balmazújvároson, Berettyóújfaluban, Debrecenben, Hajdúhadházon, Nyíradonyban és Tégláson is.

Választásra buzdítottak a képviselők

Mozgósítottak az országgyűlési képviselők is. Tiba István telefonon, Vitányi István pedig személyesen kereste fel a választókat. Mint utóbbi írta: ez a legnagyobb kampányhajrá: egymillió találkozás egy nap alatt. Padlógáz, mert a tét hatalmas és minden szavazat számít.

Tasó László egy videóüzenet felvétele után Hajdúsámsonba látogatott, a sámsonkerti családi napra. Bodó Sándor szintén nyakába szedte a választókerületét, s a telefonos mozgósítást megelőzően személyesen látogatott el több településre is.
Kósa Lajos közösségi oldalán közzétett videója alapján Vámospércsre látogatott a nap folyamán, míg Pósán László a debreceni Pac városrészen tartott családi napon kampányolt a béke mellett.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában