Választás

2024.06.08. 16:00

Egymillió Találkozás Napja: A békés fejlődés a választás tétje Hajdúhadházon

Csáfordi Dénes és a Fidesz-KDNP helyi önkormányzati képviselői is mozgósítottak szombaton.

Bekecs Sándor

A roma nemzetiségi önkormányzat rendezvényén is meg tudták szólítani az embereket

Forrás: Molnár Péter

A napokban jelentette be Orbán Viktor, hogy a vasárnapi választás előtti 24 órában a Fidesz ötvenezer aktivistája egyetlen nap alatt egymillió embert fog személyesen a választásra buzdítani. A miniszterelnök kampánykörútja dabasi állomásán arról beszélt az Egymillió Találkozás Napja elnevezésű kezdeményezésről, amelyben ő maga is részt vesz benne, mert a tét hatalmas.

Csáfordi Dénes polgármesterjelölt is felkereste a választások előtt a lakosokat
Csáfordi Dénes polgármesterjelölt is felkereste a választások előtt a lakosokat
Forrás: Molnár Péter

A választáson való részvétel minden lakos érdeke

A Fidesz-KDNP hajdúhadházi jelöltjei is mozgósítanak szombaton. Csáfordi Dénes polgármesterjelölt és Fórián Albert önkormányzati képviselőjelölttel épp a Rákóczi utcán kereste fel sorra a lakosokat. Mint mondták, az elmúlt hetekben nagyon sok pozitív visszajelzést kaptak, a hajdúhadháziak nem kérnek a háborúból. A mostani mozgósítással szeretnék elérni, hogy minél többen aktívan, a szavazóurnák előtt is fejtsék ki ezen véleményüket, hisz ez minden lakos érdeke.

Barátságos idős úr nyitott kaput az egyik háznál, akiről megtudtuk, Takács Ferenc Jánosnak hívják, egykor pedagógusként még a jelenlegi városvezető elméjét is pallérozta. Egykori diákjának munkáját méltatva körbemutatott: a fejlődés eredménye szemmel látható, kézzelfogható. – Ez a jó irány, ezt kell megvédenünk. Örülök, hogy Hajdúhadház fejlődik, jó a közbiztonság. Erről szól a mostani választás, a békés, biztonságos fejlődésről – fogalmazott. A fiataloknak üzenve hozzátette, minden emberben van egyfajta elkötelezettség, amelynek most a szavazókörökben kell megnyilvánulniuk, nem az interneten. A saját jövőjük alakítása van a kezükben.

Hajdúhadház mindenki fejlődő, biztonságos városa

Ellátogattunk a helyi roma nemzetiségi önkormányzat rendezvényére is. A városi sportpályán és környékén főzőversenyre, sport- és kulturális programokra várták az érdeklődőket. – Látjuk, hogy mi történik Ukrajnában. A Fidesz-KDNP ezt akarja megelőzni, s ezt akarjuk mi is elkerülni. Aki teheti, holnap menjen el szavazni a biztonságos jövőért. Mi biztosan ott leszünk – mondta Tóth Attila.

– Hajdúhadház jó irányba tart, a roma közösség nevében pedig hálámat szeretném kifejezni Csáfordi Dénes és a Fidesz-KDNP helyi és vármegyei önkormányzata képviselőinek munkájáért. Gyönyörű lett a város az elmúlt másfél évtized alatt, minden lehetőség adott, amely egy ekkora városban szükséges. Van egy kifőzdém, jó példával tudok a roma testvéreim előtt járni azzal, hogy dolgozom, biztos megélhetést tudok adni a családomnak – hangsúlyozta Tóth Attila.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában