Választás

2024.06.08. 12:35

Elejét kell venni a nánásiak tudatos megtévesztésének – fotókkal, videóval

Nagyné Legény Ildikó, a Fidesz-KDNP hajdúnánási polgármesterjelötje a vasárnapi választást megelőző napon a városi piacnál reagált a helyiek felvetéseire, az ellenzék uszítására.

Matey István

Nagyné Legény Ildikó a helyiekkel beszélgetett szombaton az Egymillió Választás Napja alkalmából

Forrás: Matey István

„Győzni kell holnap, életem!” – vetette oda egy járókelő szombaton reggel a nánási piac előtt Nagyné Legény Ildikónak, miközben arról kérdezzük, miért érezte fontosnak, hogy ő is csatlakozzon az Orbán Viktor miniszterelnök által életre hívott Egymillió Találkozás Napja mozgósításhoz. 

A választások előtt még Nagyné Legény Ildikó polgármesterjelölt is találkozott a helyiekkel
A választások előtt még Nagyné Legény Ildikó polgármesterjelölt is találkozott a helyiekkel
Forrás: Matey István

– Sokadjára települtünk ki a városi piachoz a képviselőjelöltekkel, mert nincs annál fontosabb, hogy személyesen vegyük fel a kapcsolatot a helyiekkel, így tudunk őszintén beszélgetni a problémákról, a felvetéseikről és érdemben reagálni az ellenzék elképesztő mélységig süllyedő uszítására – mondta el Nagyné Legény Ildikó. Megjegyezte, hogy tapasztalataik szerint a nánásiak realitása a helyén van, hiába próbál a helyi ellenzék az idősek, a családok félelmére alapozni, amikor az akkugyárakkal riogatnak, vagy akkor, amikor tudatosan megtévesztik őket azzal, hogy tízezer forintos utalványokat dobnak be a postaládákba, amelyek akkor lesznek érvényesek, ha az ellenzék polgármesterjelölje diadalmaskodik a településen. – Ez egy aljas és tudatos megtévesztése a nánásiaknak, de a szavazatvásárlás fogalmát is kimeríti – tette hozzá Nagyné Legény Ildikó, a Fidesz-KDNP hajdúnánási polgármesterjelölje.

A piac előtti standnál annak ellenére, hogy nagy volt a nyüzsgés, valódi, tartalmas beszélgetések tudtak kialakulni a választás előtt. Ezek minden bizonnyal hozzájárulnak majd ahhoz, hogy vasárnap a nánásiak felelősségteljes döntést tudjanak hozni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában