Választás

2024.06.08. 18:31

Balmazújváros megérdemelne egy új esélyt!

Telefonon és személyesen is mozgósítottak szombaton Balmazújvároson a Fidesz aktivistái, csatlakozva az Egymillió Találkozás Napja kezdeményezéshez. Dr. Varga Marina polgármesterjelölt személyesen is voksolásra buzdított.

Matey István

Dr. Varga Marina az ellenzéki polgármestert válthatja le Balmazújvárosban

Forrás: Matey István

Orbán Viktor miniszterelnök kampánykörútja dabasi állomásán hívta életre az Egymillió Találkozás Napját; a Pest vármegyei településen arról beszélt, hogy a vasárnapi választás tétje hatalmas, ezért is szükséges a tömeges mozgósítás.

Dr. Varga Marina polgármesterjelölt a választás előtt felkereste a lakosokat
Dr. Varga Marina polgármesterjelölt a választás előtt felkereste a lakosokat
Forrás: Matey István

Balmazújvároson kifejezetten fontos mindez, mivel a regnáló ellenzéki polgármester leváltására készül a Fidesz színeiben dr. Varga Marina. A polgármesterjelölt szerint eddig is nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy őszinte párbeszéd alakuljon ki Balmazújvároson, ezért korábban is a személyes beszélgetéseket támogatták a kampányban. Úgy véli, a balmazújvárosiak többsége változást szeretne, erről a találkozások alkalmával rendre megbizonyosodik, ez nem történt másként szombaton sem, amikor több helybéli választóhoz is ellátogatott. 

– Balmazújváros megérdemelne egy új esélyt, bízom benne, hogy a választópolgárok a döntésükkel ennek vasárnap érvényt is szereznek – mondta el dr. Varga Marina.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában