A nap legfontosabb anyagai

2024.04.15. 22:05

A lakók is tervezővé válhattak egy Debrecent érintő jóléti beruházásban

A debreceniek dönthetnek egy nagy fejlesztésről, jótékonyságra is adhatják a fejüket, ugyanakkor tragédiákról is beszámoltunk. Összefoglaló a hétfői nap helyi híreiből.

Haon.hu

A Vezér utcai tározó fejlesztéseiről születhet majd döntés

Forrás: Napló-archív

Közösségi tervezéssel folytatódott a Vezér utcai tározó jövőjét meghatározó kezdeményezés, a környéken élők dönthetnek arról, milyen jóléti célokat szolgál majd a jövőben a terület. 

A harmadik Krones Runt rendhagyó módon rendezik meg: ezúttal ugyanis a jótékonyságé lesz a főszerep a debreceni futóversenyen, Kneifel Ádin gyógyulását segíthetik az indulók. 

A képviselők több mint kétezer ember érkezését várták hétfőn a Kölcsey Központba, ahol megkezdődött a LED-izzók kiosztása.

Két helyen is tűz ütött ki a debreceni Hulladékkezelő Telepen, a tűzoltók nagy erővel kezdtek neki az oltásnak, zöld hulladék és faapríték, valamint papírhulladék is égett. 

Csúcstechnológiás műtőt adtak át Debrecenben, a szívsebészeti klinikán. A hibrid műtőben egyszerre több szakmaterület képviselői végzik a beavatkozást.

Hétfőn döntött a Debreceni Járásbíróság annak a férfinak a letartóztatásáról, aki a gyanú szerint április 12-én, pénteken, kora este lelőtte egy ismerősét Komádiban. Mint azt a gyilkosság helyszínén megtudtuk, az áldozat egy gazdag vállalkozó volt, az egyik alkalmazottja lőhette le. 

Ajánljuk még:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában