Méltó elismerés

2024.01.02. 10:09

Több évtizedes tapasztalatát jutalmazták a hajdú-bihari igazgatónak

Angyal László magabiztos tudásával, fejlesztő tevékenységével érdemelte ki a díjat.

Haon.hu

Angyal László vehette át az elismerést

Forrás: nmi.hu

Az Év vármegyei igazgatója elismerést vett át Angyal László, a Nemzeti Művelődési Intézet (NMI) Hajdú-Bihar Vármegyei Igazgatóságának igazgatója – adta hírül december végén honlapján az NMI.

Mint írják, nagy érték az intézet hálózatában az Angyal László és az általa vezetett igazgatóság több évtizedes, a közösségi művelődést segítő, fejlesztő tevékenysége. Az igazi csapatként működő Igazgatóság munkájának biztos alapját jelenti a vezető tudása, szakmai kompetenciái és elhivatottsága, hiszen irányítása mellett mindig felkészülten, magabiztos tudással támogatják Hajdú-Bihar vármegye közművelődési feladatellátását.

A vezérfonalunkat egyszerűen úgy tudnám megfogalmazni, hogy mindig vannak olyan célok és feladatok, amiket felismerünk. Igyekszünk azokra gyorsan reagálni, jó válaszokat adni. A jó válaszokhoz pedig igazából jó módszerekre van szükség, szerintem ez a legfontosabb. A módszer lényege pedig, hogy valamilyen cél elérése érdekében dolgozzuk ki. De az még nem elég, hogy jól elérjük, hanem a legeredményesebben és leghatékonyabban érjük el. Egy vármegyei igazgatóságnak az a feladata, hogy ezeket a módszereket ne csak használja, hanem dolgozzon ki új megoldásokat a feladatok sikeres eredményes megvalósítása érdekében

 – hangsúlyozta a díj átvételét követően Angyal László. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában