Felajánlás

2023.12.21. 08:49

Hajdúsámsoniaknak szerzett örömet a piacvezető debreceni cég

Dandé Melinda

Az adományok átadása a közfoglalkoztatottaknak Antal Szabolcs polgármester, Lupsán Róbert igazgató, Bodóné Őri Gyöngyi képviselő és Babály Tiborné szociális osztályvezető

Forrás: Dandé Melinda

Százhatvan hajdúsámsoni közfoglalkoztatott dolgozó karácsonyát tette szebbé a 30 éve működő debreceni piacvezető vállalkozás, mely mintegy fél tonna gyorsfagyasztott hústermékük felajánlásával. A vállalat másodjára érezte szívügyének, hogy hajdúsámsoni lakosoknak kedveskedjen önzetlenségével, mely 3 féle gyorsfagyasztott húskészítményt tartalmazó egységcsomag volt.

A cég kereskedelmi igazgatója, Lupsán Róbert is részt vett az adományosztáson, aki köszöntötte a jelenlévőket és kiemelte, hogy vállalkozásuknál mindig is fontos feladat volt a segítségnyújtás. Csomagjukkal szebbé szeretnék tenni a családok karácsonyát.

– Hálásak vagyunk a nemes adakozásért, melyet szeretnék megköszönni Csányi Jenő általános igazgatónak is. Azt gondolom, nincs szebb dolog annál, amikor összefogva nemes adakozókkal, jó helyre kerülnek az ajándékok, s ezáltal örömet tudunk szerezni sok ember számára – fogalmazott Antal Szabolcs polgármester, aki közösen Lupsán Róbert igazgatóval és Bodóné Őri Gyöngyi képviselővel adták át az adományokat a közfoglalkoztatottaknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában