Közlekedés

2023.11.20. 15:12

Újraindul a közlekedés a Létai úton – a helyreállítási munkálatok tovább folytatódnak

Az erre haladók a kihelyezett közlekedési jelzéseknek megfelelően közlekedjenek.

Haon.hu

Munkavégzés a debreceni Létai úton

Forrás: Napló-archív

Ahogy korábban hírt adtunk róla, a Létai úton, a Kondoros áteresznél a jelentős mértékű esőzés következtében a csapadékvíz félpálya alatt alámosta az úttestet. Az útbeszakadás miatt az önkormányzat teljes útzárat rendelt el a gépjárművek számára. A városháza közlésében tudatta, a bontás megkezdése után az érintett szakaszt csak gyalogosok, kerékpárosok és motorkerékpárosok használhatták. Az útszakasz teljes helyreállítása előreláthatóan heteket vesz majd igénybe, a munkálatok jelenleg is zajlanak.

Tekintettel arra, hogy az útpálya felének újraaszfaltozása már megtörtént, a keddi nap folyamán, november 21-én előreláthatóan reggel 9 órától váltakozó irányú jelzőlámpás irányítással a gépjármű forgalom számára (tömegközlekedés is) megnyitásra kerül. Az útszakaszt érintő helyreállítási munkálatok ezzel együtt tovább folytatódnak, kérik az erre haladókat, hogy a kihelyezett közlekedési jelzéseknek megfelelően közlekedjenek.

A város vezetése köszöni a lakosságnak a kivitelezés ideje alatt tanúsított türelmét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában