Advent

2023.11.25. 12:34

Hangolódjanak az ünnepre: megnyílt a debreceni adventi vásár – fotókkal

A Debreceni Advent mesés karácsonyi vásárral és meglepetés szabadtéri programokkal vár mindenkit.

Haon.hu

Már sokan kimentek megnézni a kínálatot

Forrás: Czinege Melinda

A vásárban 75 árus és 23 vendéglátós kínálja legjobb termékeinek színe-javát. A portékák között praktikus, szemet gyönyörködtető és környezetbarát ajándékokat is lehet találni. A Dósa nádor téren kivilágított, barokk körhinta várja a kisebbeket, akik aztán felszállhatnak a karácsonyi kisvasútra is a Debreceni Advent megállóhelyén. Aki átfagyott a téli hidegben, melegedhet az ünnepi dekorációval díszített Hüttében. A karácsonyi hangulat garantált ugyanis az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megannyi színes és szívmelengető szabadtéri programmal készültek a szervezők.
Ahogy arról korábbi híradásainkban is beszámoltunk, november 25-én, szombaton 16 órakor kezdődik az East Brass vásárnyitó fúvóskoncertje, és egészen estig tartanak a táncbemutatók a vásári forgatagban. 19.00 és 19.20 között a Főnix Tűzzsonglőr Csoport látványos bemutatóval készül. Vasárnap a Duo Trio Utcaszínházával, majd Szoroka Dániel harmonikajátékával lehet találkozni.

A Főnix, ahogyan azt szintén megírtuk, pénteken arra hívta fel a figyelmet, hogy az enyhe időjárás nem volt kedvező a Kossuth téri jégpálya jegének hizlalásához, ezért ezen a hétvégén még nem, de kedden reggeltől már lehet menni korcsolyázni. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában