A város arcai - Portrék és történetek

2023.10.09. 11:49

A város egyéniségeit keresik Debrecenben

Haon.hu

Forrás: Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft.

Az idei Debreceni Adventen a cívisvárosi közösségek mögött álló embereké lesz a főszerep a belvárosi épületfestésen: azoknak a Debrecenhez kötődő személyeknek a fotóiból és történeteiből készül válogatás, akik a környezetünkben munkálkodnak, és talán nem is sejtik, milyen nagy hatással vannak az életünkre, mindennapjainkra – tudatta közlésében a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft.

Olyan egyéniségeket keresnek, akik valamilyen módon hatottak ránk, és előre mozdították az életünket, akiken keresztül meg tudjuk élni a közösséghez tartozást és akik meghatározzák azt az eseményt vagy környezetet, mely összefog minket.

– Keressük a tanító nénit, a szotyi árust, a buszsofőrt, a professzort és mindenkit, aki meghatározta Önt és meghatározza a közösségünket – írták a közleményben.

A jelölt személyt és a hozzá kapcsolódó személyes történetet vagy indoklást a [email protected] e-mail címre vagy a www.facebook.com/debreceniadvent oldalra küldött privát üzenetben kérjük elküldeni november 3-áig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában