Tájékoztatás

2023.09.29. 19:37

Újabb változás lesz a forgalmi rendben a Segner téren

Haon.hu

A Segner téren lévő munkálatok miatt lassabb a haladás

Forrás: Napló-archív

Szeptember 30-án 6:30-tól a Tócóskert felőli oldalban a Kishegyesi út – Segner tér behajtó ág közötti szakasz, valamint a Segner térre behajtó ág marására kerül sor várhatóan 15 óráig. A Tócóskert felőli oldalban a buszmegálló melletti külső egyenes sávot lezárják. A forgalom a belső egyenes és balra kanyarodó sávban folyamatosan biztosított lesz - tájékoztatott a debreceni önkormányzat.

Mint írják, a munkavégzés ideje alatt a Kishegyesi útról a Segner térre jobbra kanyarodás, a Pesti utcáról az egyenesen haladás, valamint a Kishegyesi útról a balra kanyarodás egy sávon lesz biztosítva. A kivitelezés ideje alatt a Segner tér – Kishegyesi út csomópontban jelzőőrös forgalomirányítás lesz.

Október 2-án 8 órától a Tócóskert felőli oldalban a Kishegyesi út – Segner téri behajtó ág közötti szakasza, valamint a Segner térre behajtó ág kiegyenlítő aszfaltozására kerül sor. A kiegyenlítő réteg sávonkénti terítését követően az érintett sávokat a forgalomnak visszaadják. Ezután a Tócókert felőli oldalban a buszmegálló melletti külső egyenes sáv aszfaltozására kerül sor a Kishegyesi út külső jobbra kanyarodó sávjának a felétől.

A munkavégzés ideje alatt a Kishegyesi útról Segner térre jobbra kanyarodás, a Pesti utcáról az egyenesen haladás, valamint a Kishegyesi útról a balra kanyarodás egy sávon lesz biztosítva. A Segner téren a Tócóskert oldalában a forgalom a belső egyenes és balra kanyarodó sávban folyamatosan biztosított lesz. A DKV Zrt. érintett járatai 9 és 12 óra között terelőútvonalon fognak közlekedni.

Október 3-án 8 órától várhatóan 16 óráig a Segner tér Tócóskert téri oldalában a belső egyenes és balra kanyarodó sáv aszfaltozására kerül sor.

A kivitelezés ideje alatt a Kishegyesi útról a belső jobbra kanyarodó sáv lezárásra kerül, a Hatvan utcára történő balra kanyarodás megtiltásra kerül, az egyenesen haladás egy forgalmi sávban biztosított lesz.

A hivatal kéri az arra közlekedőket, hogy amennyiben a Hatvan utca irányába kívánnak közlekedni, úgy a Mester utca-Nagy Imre utca, valamint a Széchenyi utca-Tisza István utca irányából kerüljék el ezt az útszakaszt a torlódások mérséklése érdekében!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában