Segítség a helyieknek

2023.08.24. 19:26

Itt a bejelentés: új posta nyílik Hajdúszoboszlón, már az is megvan, hol és mikor

A jó hírt Facebook-oldalán közölte a polgármester a lakossággal.

Haon.hu

Új helyen adhatják fel leveleiket szeptember 26-tól a hajdúszoboszlóiak, aznap ugyanis új PostaPont nyílik majd a fürdővárosban, jelentette be közösségi oldalán Czeglédi Gyula. A polgármester csütörtöki bejegyzésében emlékeztetett: a Magyar Posta Zrt. központi döntésének következményeként a 2. sz. posta múlt év végén bezárt a településen, emiatt a városvezető levélben fordult a cég vezetőségéhez. Végül olyan megoldást találtak, amely „nem ró aránytalanul nagy terhet” a város költségvetésére, így

az új postahely a Hungarospa Zrt.-nél, a gyógyfürdő recepciója mellett, egy különálló teremben nyílik majd meg.

A posztból az is kiderült, hogy kettő postapult várja majd az ügyfeleket, a termet pedig külön bejáraton keresztül lehet megközelíteni.

„A Hungarospa Zrt. a postai szolgáltatások elindítását már 2023. június l-től tervezte, azonban a Magyar Posta előzetes visszajelzése alapján - a Posta ezirányú szűk kapacitása miatt - erre csak most kerülhet sor” – írta még Czeglédi Gyula, aki a bejegyzésben a pontos nyitvatartást is közzétette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában