Tájékoztatás

2023.06.25. 18:50

Síncsere és vágányfelújítás kezdődik az 1-es villamos vonalán

Forrás: Napló-archív

Síncsere és vágányfelújítás az 1-es villamosvonalon kezdődik hétfőn: a Péterfia utcán (a Debrecen Pláza mélygarázs lehajtónál), a Péterfia utca – Thaly Kálmán utca kereszteződésben, a Bem tér 2 szakaszán síncserére lesz szükség, míg a Pallagi úton a Víztoronnyal szemben a kitérő javítását végzik el. A síncsere a villamosközlekedés üzemszünetében (23:30. és 4:30 közötti időszakban) fog megvalósulni - közölte portálunkkal a DKV.

A Pallagi úti kitérő szabályozási munkáit, valamint a síncserével érintett Debrecen Pláza előtti pályaszakasz beton burkolatának bontását 2023. július 1. (szombat) üzemkezdettől július 2. (vasárnap) üzemzárásig fogják megvalósítani, mely alatt vágányzárra van szükség. Ezen a hétvégén a villamosok helyett teljes vonalhosszon villamospótló autóbuszok fognak közlekedni. A villamospálya felújítási munkák a 2-es villamosvonal közlekedését nem érintik. 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában