Miss World Hungary

2023.05.31. 16:49

Újabb alversenyt nyert a debreceni szépség

Szabó Orsi holtversenyben győzött a felkészítőtábor Miss Natural Beauty 2023 megmérettetésén.

Szabó Orsi már biztosan ott lesz a döntőben

Forrás: Miss World Hungary Facebook-oldala

Már korábban beszámoltunk róla, hogy a Miss World Hungary – Magyarország Szépe címért két debreceni lány is küzd, egyikük pedig már biztosan ott lesz a döntőben. Szabó Orsi kedden sikeresen megnyerte a felkészítőtábor első alversenyét, a Miss Fashion 2023 címet.

Szerdán több alversenyen is megmérettetik magukat a lányok. A debreceni Szabó Orsi Instagram-oldalán tudatta, a Miss Natural Beauty 2023 alversenyen holtversenyben két győztes lett, ő és a budapesti Koncz Patrícia.

Orsi egy interjúban számolt be az első alversenyen szerzett élményeiről, melyet a Miss World Hungary Facebook-oldalán megosztott. Elmondta, hogy nagyon izgult. Élete egyik legviccesebb és leggroteszkebb, mégis legizgalmasabb pillanata volt, mikor a lányokkal szaladtak fel a lépcsőn, kiborították a ruháikat a  bőröndből, mert még nem volt idejük kipakolni. Néhányan még a címkéket se tudták leszedni új ruháikról.

A debreceni szépség minden körben csinosan, más frizurával jelent meg a zsűri előtt. Kiemelte, úgy gondolta, egy letisztultabb, arcot mutató haj lenne a legjobb, ehhez viszonzt hirtelen csak egy befőttesgumit talált, de sikeresen vette az akadályt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában