Beruházás

2023.05.13. 09:46

Futópályát és aszfaltozott utat avattak Nádudvaron

Mindkét beruházás a TOP keretében kapott támogatást.

Átadó ünnepség Nádudvaron

Forrás: hbmo.hu

A futópálya felújítására és az Alkotás utca leaszfaltozására az előző időszak Terület- és Településfejlesztési Operatív Programjában nyert forrást Nádudvarszámolt be a hbmo.hu. 

A május 12-i átadó ünnepségen Pajna Zoltán, Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzatának elnöke elmondta, hogy a TOP keretében több, mint 1 milliárd forint támogatást kapott a település, a nemrég indult TOP Pluszban pedig mintegy másfél milliárd forintot fordíthat fejlesztésekre Nádudvar. Pajna Zoltán szerint a futópálya népszerűsége jó példája annak, hogy nem csak kimondottan az infrastruktúrális beruházásokra van szükség, hanem fontos, hogy a közösség életminőségét hasonló fejlesztésekkel és ehhez kapcsolódó programokkal is javítsák. 

Forrás: hbmo.hu

Éppen ezért a vármegye önkormányzata idén csaknem 300 közösségépítő programot valósít meg vármegyeszerte, a nádudvariak például a közeljövőben, június 24-én épületfestést láthatnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában