Debreceni Egyetem

2023.04.07. 10:52

Újra szakmai napok az Informatikai Karon, interjúkkal is várják a hallgatókat

Forrás: unideb.hu

Próbainterjúkon, előadásokon vehetnek részt a Debreceni Egyetem Informatikai Karának hallgatói az április 13-14-i szakmai napokon, ahol az IK kiemelt partnerei is bemutatkoznak. A látogatók megismerkedhetnek a legújabb informatikai technológiákkal és a kar által kínált karrierlehetőségekkel is, közölte az egyetem hírportálja.

A rendezvényt 27. alkalommal tartják meg. Összesen huszonöt cég, köztük az Informatikai Kar tizennégy kiemelt partnere lesz jelen kínálatával az IK épületének földszintjén és első emeletén.

Az MSCI, a Morgan Stanley, a Nokia és a DataSunrise húszperces interjúkat is készít azokkal a fiatalokkal, akik próbára tennék magukat és tapasztalatokat szereznének valamelyik nagyvállalatnál, így részletesen megismerhetik a cégek elvárásait, szakmai profilját.

A látogatók a legújabb informatikai technológiák mellett aktuális témákkal, így például az 5g technológia és az SAP oktatás előnyeivel, az adatvizualizáció piackutatásban betöltött szerepével, a GE HealthCare Edison platformmal is megismerkedhetnek, de ezek mellett a karrierlehetőségek között is válogathatnak majd.

Két szekcióban angol és magyar nyelvű előadáson vehetnek részt az eseményre a helyszínen regisztráló hallgatók. Az Informatikai Karral együttműködésben álló cégek mellett csatlakozik a Szakmai Napokhoz a DE Műszaki Kara, valamint az IT Debrecen csoport is.

A 27. Informatikai Szakmai Napokat április 13-14-én, csütörtökön és pénteken rendezik meg a Kassai úti campuson, az eseménnyel kapcsolatban további információ ezen a linken érhető el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában