Fontos vagy nem?

2022.10.06. 14:30

Rendet a szívekbe! – Hajdúsámsonban találkoztak a református ifjak

A programok között szerepelt közös éneklés, dicsőítés, csoportbeszélgetés, előadás és közös játék is.

Nagy érdeklődés övezte a találkozót

Forrás: Hajdúsámsoni Református Egyházközség

Kétszáz református fiatal találkozott a napokban a Hajdúsámsoni Református Egyházközség ifjúsági találkozóján. Az ingyenes programra 12 éves kortól jelentkezhettek az érdeklődők.

– Vannak dolgok, amelyeket túl hamar szeretnénk, türelmetlen nemzedékeket nevelünk egy olyan világban, ahol minden szinte azonnal megkapható. Erre a válaszunk: „Majd. Nem kellene egy kicsit még várni?” S vannak dolgok, amelyeket nem lenne szabad halogatni, arra meg a fiatalok mondják, hogy „Majd, ráérek még!” Igyekszünk tisztába rakni a szívekben ezt a feszültséget, hogy Isten akarata rendet teremtsen bennük! – foglalta össze a találkozó témáját Szanyi György tiszteletes.

A rendezvény vendége volt Mike Pál, a Magyarkéci Református Egyházközség lelkésze. A programok között szerepelt közös éneklés, dicsőítés, csoportbeszélgetés, előadás, közös játék, melyeket 40 önkéntes segített.

Dandé Melinda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában