Fejlesztések

2022.08.28. 09:59

Új parkolók épülhetnek Hajdúszoboszlón, megvan, hová terveznék őket

A hulladékgyűjtő szigetek környezetét is rendbe tennék.

Forrás: Facebook / Majoros Petronella

Közös körzetbejárást tartott a napokban Czeglédi Gyula, Hajdúszoboszló polgármestere és Majoros Petronella önkormányzati képviselő. Mint az Majoros Facebook-posztjából kiderül, a Bányász utca–Szilfákalja-Major-Isonzó-Kölcsey utcák által határolt területen számos azonnali megoldásra váró feladatot tapasztaltak.

Majoros Petronella azt írja, a fák, a növényzet alaposabb gondozására, a balesetveszélyes állapotok megszüntetésére, egyes területek mielőbbi tisztítására van szükség. A Bányász utcai játszótér melletti rossz állapotú padok eltávolítása indokolt, helyükre együléses padok kihelyezését javasolja a képviselő, aki a balesetveszélyes akadályok mielőbbi megszüntetését is sürgetni fogja. Emellett a posztban a hulladékgyűjtő szigetek környezetének további javításáról, parkolást segítő jelzőtáblák kihelyezéséről és a parkolók hiányáról, valamint útfelújításról is esik szó.

A Major utcán találtak olyan területeket, ahol újabb parkolók építésére nyílhat lehetőség. Ezek megvalósíthatóságát a hivatal meg fogja vizsgálni.

A bejegyzést Czeglédi Gyula is továbbosztotta, hozzátéve: a hibák, hiányosságok „megszüntetését, kijavítását részben ez évben, részben jövőre mindenképpen intéznünk szükséges”. A polgármester továbbá megjegyezte, bízik abban is, hogy a beadott és nyertes élhető város pályázatuk megvalósítására mielőbb engedélyt kapnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában