Közbeszerzés

2022.06.14. 14:30

Vásárcsarnok épül Nyíradonyban, és ez még nem minden

A városban egy pihenőparkot is kialakítanak.

Forrás: illusztráció / MW-archív

A helyi SteelCon Build Kft. végzi a zöld város kialakításával kapcsolatos munkálatokat Nyíradonyban nettó 299,7 millió forintért. A június 14-i Közbeszerzési Értesítő szerint egy 25x35 méteres vásárcsarnokot építenek 26 férőhelyes parkolóval és napelemes rendszerrel. Maga a csarnoktér fűtetlen lesz, de az üzlethelyiségekben elektromos fűtőpanelt szerelnek fel. Az épületben mosdót, vécét, piszoárt, falikutat és akadálymentes mellékhelyiséget is kialakítanak. A szakemberek feladata még 68 méter szilárd burkolatú út építése, valamint a szikkasztó árkok kialakítása és a térkövezés is.

A projekt keretében mintegy 296 méteren fásítanak, és 900 négyzetméteren pihenőparkot hoznak létre asztalokkal, padokkal. A fásítás érinti a Rákóczi, az Ifjúság, a Honvéd, a Toldi, a József Attila és a Hajnal utcákat. Az önkormányzat a parkot kerítéssel fogja védeni, melyet a 471-es főúttal párhuzamosan hoznak létre. Az elhelyezés során figyelembe kell venni a kerékpárút elhelyezkedését is. A területen egy kerékpártárolót is elhelyeznek.

A munkáról szóló vállalkozási szerződést május 24-én írták alá.

FR

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában