Zajlik a korszerűsítés

2022.02.21. 14:36

Többe kerül az újvárosi iskolaépület felújítása

Pótmunkák szükségessége miatt némileg drágult a Balmazújvárosi Református Egyházközség általános iskolája és óvodájának a felújítása – derül ki a február 21-ei Közbeszerzési Értesítőből.

Forrás: Illusztráció / MW-archív

A kivitelezést egy debreceni cég végzi, mellyel 2019. novemberében kötöttek szerződést, a munka értéke pedig a szerződésmódosítással nettó 226 millió forintról 232,4 millió forintra nőtt.

 

A beruházás keretében a teljes épület energetikai korszerűsítése és projektarányos akadálymentesítése megvalósul. Az épülethatároló falszerkezetek és lapostetők hőszigetelése, a külső nyílászárók cseréje új műanyag nyílászárókra, főbejárati rámpa készítése, a fűtés és a használati meleg vízellátás korszerűsítése és napelem létesítése szerepel a tervekben.

 

A beruházó a kivitelező cég felé pótmunka igényt jelentett be, melynek tárgyát légkezelő kikötés és visszakötés, új kazán beépítése az óvoda épületbe, az emeleti vízszintes párkányok hőszigetelésének növelése, valamint gépészeti pótmunkák képezik. 

 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában