Óvatosan az úton!

2021.11.13. 10:37

Megváltozik a forgalom az Egyetem sugárúton

A debreceni Bethlen utca és az Egyetem sugárút kapacitásnövelő beavatkozása kapcsán újabb területen folytatódik a munka.

20211025 Debrecen fotó: Czinege Melinda CZM Hajdú-Bihari Napló Bethlen utca helyzetképek.

Fotó: Illusztráció / Napló-archív

November 15-én, hétfőn a reggeli csúcsidőszakot követően új munkaterületen kezdődnek meg a munkálatok: A szakemberek a Nagy Lajos király tér és az Egyetem sugárút 33. szám közötti szakaszon (a Belváros irányában), az út páratlan oldalában végzik majd a közműkiváltásokat. Az érintett forgalmi sávok lezárása miatt a járművek az út páros oldalában közlekedhetnek sáv­elhúzással, irányonként egy-egy sávon. A parkolóhelyek a közműkiváltások miatt az út mindkét oldalán ideiglenesen megszűnnek. Az Egyetem sugárút 54/B szám előtt lévő autóbuszmegállót ideiglenesen áthelyezik a Nagy Lajos király térre. A munkálatok az időjárási viszonyok függvényében – várhatóan december 20-ra fejeződnek be – tudatta közleményében a városháza sajtószolgálata.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában