Koronavírus

2021.11.02. 16:15

A Debreceni Vagyonkezelőnél sem lesz kötelező oltás

Azon tagvállalatoknál, amelyeknél különösen fontos a tömeges fertőzés elleni felkészülés, további intézkedéseket vezetnek be.

20200310 Debrecen Fotó: Molnár Péter MP Hajdú-Bihari Napló Motivációs előadást tartott a Kölcsey Központban Gera Zoltán 97-szeres magyar válogatott játékos, a 2020-as Európa-bajnokság budapesti nagykövete és az U21-es válogatott szövetségi kapitánya.

Fotó: illusztráció / Napló-archív

A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. és tagvállalatai nem teszik kötelezővé a koronavírus elleni védőoltás felvételét munkavállalóik számára – tájékoztatta portálunkat a társaság kedden, röviddel azután, hogy kiderült, a debreceni önkormányzat sem kötelezi dolgozóit az oltás beadatására.

Az ide vonatkozó kormányrendelet alapján a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. és tagvállalatai belső, valamint a város önkormányzatával folytatott egyeztetéseket követően nem teszi kötelezővé a koronavírus elleni védőoltás felvételét munkavállalói számára, azonban a vállalatcsoport által biztosított szolgáltatás folyamatosságának és a működés stabilitásának garantálása érdekében ajánlást fogalmaz meg a koronavírus elleni védőoltás minél nagyobb számban való igénybe vételére – fogalmazott a Debreceni Vagyonkezelő projektmenedzsere.

Azon tagvállalatoknál, amelyeknél különösen fontos a koronavírus tömeges terjedése ellen történő felkészülés, további intézkedéseket vezetnek be.

A fertőzésnek legjobban kitett, így további védelmi intézkedést igénylő tagvállalatok a következők: Aquaticum Debrecen Kft., Debreceni Hőszolgáltató Zrt., Debreceni Vízmű Zrt., DKV Debreceni Közlekedési Zrt., DV Parking Kft.

Az ügyfélszolgálatokon és egyéb ügyfélkapcsolati munkakörökben szükséges védelmi intézkedéseket a tagvállatok saját hatáskörben rendelik el. Holdingszinten minden tagvállalatnál javasolják az általános maszkhasználatot, a folyamatos kézfertőtlenítést, valamint minden olyan védelmi intézkedést, ami az egészség megőrzését lehetővé teszi – közölték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában