tudja, mit akar

2021.09.06. 20:26

Elszántsággal és hittel vitte sikerre az üzletet a hajdúsámsoni fiatal

Dominik már gyermekkorában elhatározta, hogy vezető lesz.

A 21 éves hajdúsámsoni Kiss Dominik fiatal vállalkozó, aki számára fontos az egészségtudatos életmód, éppen ezért már ilyen fiatalon saját webáruházat hozott létre öko-, bio- és más, egészséghez kapcsolódó termékekből.

– A Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Technikuma, Gimnáziuma és Kollégiuma sport szakán érettségiztem, fociztam, mivel mindig is fontos volt számomra a testi és a lelki egészség. Miután leérettségiztem, eldöntöttem, hogyan tovább – kezdte a beszélgetést a sámsoni fiatal, aki már gyerekkorában érezte, vállalkozni szeretne, vezető pozíciót elérni, hogy minél hamarabb fenntartsa magát, hiszen jó a kommunikációs képessége, könnyen teremt kapcsolatokat. A vállalkozási lehetőség egy évvel ezelőtt jött az életében, egy sikeres pályázattal. Így bele tudott vágni álma megvalósításához, létrehozta webáruházát.

„Olyan termékeket értékesítek, amik a természethez kapcsolódnak, amik természetesek, egészségesek.”

Sportol, társasjátékozik

Tudását saját szorgalmával, kutatásaival érte el, rengeteget olvasott a tudnivalókról, hogy mindent naprakészen tudjon a termékekről. Weboldalát is saját maga hozta létre és menedzseli.

– Az áruház az egész országot lefedi, már külföldi és visszatérő vevőim is vannak. Nem adtam ki a kezemből, én kezelem az egész oldalt és töltök fel minden tartalmat – tudtuk meg. Az élelmiszer termékeknél sokat segített egy dietetikus hölgy barátja. – Ő tanított meg arra, mire figyeljek, mi a fogyasztás lényege, mindent, amit kellett, elsajátítottam tőle – emlékszik vissza a fiatalember.

A családja mindenben segíti és támogatja Dominikot. Otthonról dolgozik, mobilis, hiszen telefonjáról bármit el tud intézni. A közeljövőbeli terve, hogy minél több étteremmel, szolgáltatóval felvegye a kapcsolatot, megismerjék a cégét. Nagy álma, hogy országos hírneve legyen a vállalkozásnak, valamint, hogy létrehozzon egy boltot, ahol értékesítene, amely raktár és bemutatóterem is lenne egyben, valamint saját termékben is gondolkodik.

Mélyen hívő ember. – Nagyon sok időt töltök Istennel, igaz hívőként élem az életemet. Ebben nőttem fel, és nem is akarok máshogy élni – árulta el. Olvassa a Bibliát és sok keresztény barátja van, akikkel együtt sportol, focizik, társasjátékozik. Nagyon fontos számára a családja, rokonai. – A mai fiataloknak, korombelieknek azt tanácsolom, ha eldöntötték, mivel szeretnének foglalkozni, vágjanak bele. Ha valaki vállalkozni szeretne, vállalkozzon, ha valaki tanulni szeretne tovább, tanuljon. Ha éppen nincs lehetőség erre, akkor mozgasson meg minden követ, hogy el tudja érni, amit szeretne. Csak tudja, mit akar – zárta ezekkel a gondolatokkal a találkozást Kiss Dominik.

Dandé Melinda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában