Közbeszerzés

2021.08.09. 15:42

Korszerűsítik a debreceni Kartács utca egyik szakaszát

20210712 Szolnok A Szolnok Aszfalt Kft dolgozói a szegély építésével folytatják a munkálatokat a Tisza hídnál. Fotó: Kiss János ÚN.

Forrás: MW-archív

Fotó: Kiss János

A Kartács utca útépítésére írt ki nyílt közbeszerzési eljárást az önkormányzat. Az építési beruházás augusztus 6-i felhívása szerint a munkát a Lóverseny utca és a Hajdú köz közötti szakaszon kell elvégezni. Az Auguszta nevű városrészben található helyszínen 91 méter aszfaltburkolatú út építése az elvárás, melyhez 5,5 méter széles útburkolat és egyoldali – 1,5 méter széles – útpadka alakítandó ki.

A dokumentum szerint a Kartács utca tervezett útburkolat-kiépítése földkábel-hálózat nyomvonalait érint, melyeket utólagos védelembe kell helyezni. Ezt 160 mm átmérőjű, osztott pattintható védőcsővel kell létrehozni úgy, hogy a tervezett útalap készítésekor a védőcsövek ne sérüljenek, s a víz beszivárgása ellen is szigetelve legyenek. Ha szükséges, a védőcsövekre további mechanikai védelmet biztosító betonvédelmet is ki kell építeni. Az ajánlattétel, részvétel és jelentkezés határideje 2021. szeptember 6-a.

VA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában