„játszani mindig jó!”

2021.02.17. 20:18

Mozaikkereső: további nyereményeket adtunk át

A játékban résztvevők között led TV-t, álló porszívót és tabletet is kisorsoltunk.

Az óriási televíziót Darvasi Béla hozzátartozója vette át | Fotó: Kiss Annamarie

Fotó: Kiss Annamarie

A decemberben elindított Mozaikkereső játékunkra összesen 6597 szelvény érkezett be a Hajdú-bihari Napló szerkesztőségébe.

– Mondhatni a kezdetektől fogva előfizető vagyok, már észben sem tudom tartani, hogy pontosan mióta. Fontos, hogy naponta olvassam a Naplót, hiszen minden lényeges információról és érdekességről időben értesülök, ami Debrecennel kapcsolatos – árulta el nekünk telefonon keresztül Darvasi Béla, aki egy led TV-t vihetett haza a Mozaikkeresőnek köszönhetően. – Azért indultam, mert játszani mindig jó!

„Most másodjára vettem részt a Mozaikkeresőben, de biztos vagyok benne, hogy a jövőben is ki fogom használni az ilyen lehetőségeket.”

Valaki mindig nyer, bármikor lehetek én is a szerencsés kiválasztott. Fantasztikus érzés fogott el, mikor kiderült, hogy a nyertesek között szerepel a nevem – folytatta. – Alapjában a játék élménye volt a lényeg, de természetesen a TV-nek is nagyon örültem. Amikor először láttam a nevem az újságban, kicsit szkeptikus voltam, majd lassan kezdtem felfogni, hogy mi is történt. A TV-t a családban elajándékozom, mert ez egy okoseszköz, melyet egy fiatalabb generáció sokkal jobban tud használni, hatalmas öröm, hogy meg tudom így ajándékozni egy szerettemet – tette hozzá.

Az óriási televíziót Darvasi Béla hozzátartozója vette át | Fotó: Kiss Annamarie

Hasznos eszközök

A kisorsoltak között olyan is szerepelt, akinek a legjobbkor jött az életébe a nyeremény. – Pontosan nem tudom, hogy mióta vagyok előfizető, de hét éve már biztosan. Azért fontos számunkra, hogy kapjuk a nyomtatott Naplót, mert sokkal jobban szeretjük papíralapon elolvasni a híreket, mint online. Továbbá mindig naprakész az újság, sok hasznos és érdekes információt rejt – mondta Puzsárné Molnár Réka, aki egy tabletet vihetett haza.

Fotó: Kiss Annamarie

„A Mozaikkereső játékon minden évben részt vettem eddig, de sosem nyertem még. Mindig vártam, hogy egyszer szerencsém legyen, most végre sikerült!”

Felfoghatatlan volt számomra, mikor kiderült, hogy nyertem, főleg azért, mert a születésnapomon volt a sorsolás, így ez duplán ajándék volt – osztotta meg. – A tablet nagyon jól jött, hiszen három fiam van, akiknek jelenleg online oktatása van. Ennek az okoseszköznek köszönhetően mindannyian külön gépről tanulhatnak, vagy éppen játszhatnak, így sok veszekedéstől megkímélve a családot. Biztos, hogy a jövőben is játszani fogok a Mozaikkereső játékkal, ha lesz – tette hozzá.

Fotó: Kiss Annamarie

László Imréné egy álló porszívóval lett gazdagabb, amire elmondta, hogy nagy szükség volt a háztartásukba. – Már nagyon régóta vagyok előfizető. Az újság azért fontos számomra, mert napi rutinná vált, hogy reggel elolvasom az aktuális híreket és az érdekességet. A Mozaikkereső játékon „próba szerencse” alapon indultam, bár nem sok reményt fűztem hozzá, hiszen korábban még nem nyertem – mondta László Imréné.

VKF

Kapcsolódó cikkek:

https://haon.hu/kozelet/helyi-kozelet/atadtuk-a-mozaikkereso-fodijat-4989805/

https://haon.hu/kozelet/helyi-kozelet/laptopot-nyert-jatekunkon-egy-huseges-naplo-elofizeto-4982365/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában