megköszönik a munkájukat

2021.01.15. 11:57

Horgászjegyeket kaptak ajándékba a debreceni egészségügyi dolgozók

Az egészségügyi dolgozók munkájának elismerésül 500 darab horgászjegyet ajánlottak fel többek között a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház számára.

Fotó: Bekecs Sándor

Az ajándékutalványokat január 14-én adták át a társaság tiszafüredi irodája előtti területen. Az összesen 15 millió forint értékű felajánlásból 100-100 példányt vehettek át a karcagi, debreceni, miskolci és szolnoki kórházak képviselői.

– Hálával tartozunk mindazoknak, akik saját egészségüket kockáztatva is helytálltak és helytállnak ezekben a nehéz időkben. Örömünkre szolgál, hogy elfogadják felajánlásunkat, amely hozzájárulhat a megfáradtak testi-lelki felfrissüléséhez is – fogalmazott köszöntőjében Hegedűs Gábor ügyvezető. Hozzátette, az ajándékutalványokat a kórházak igazgatói szabadon oszthatják szét dolgozóik között. A társaság irodájában tudják majd beváltani a jegyeket, ennek feltétele az érvényes állami horgászjegy megléte.

Bekecs Sándor

Borítókép: Dr. Várkonyi István, a DE Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Infektológiai Intézetének intézetvezető főorvosa és Hegedűs Gábor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában