egy napos művelet

2020.10.09. 16:15

Hétfőn építik át a Vár utcai csomópontot

A Kálvin tér Vár utca összeköttetését valósítja meg az önkormányzat a D2030 program keretein belül.

2020.07.19. Debrecen A Dósa nádor tér átépítésével összefüggésben a Kálvin téri belvárosi tömb gépjárművel való kedvezőbb megközelíthetősége érdekében a Kálvin tér és a Vár utca összeköttetése érdekében új útszakasz épül. Fotó: Molnár Péter MP Hajdú-Bihari Napló

Fotó: Napló-archív

A júliusban indult beruházás következő lépéseként a Vár utcai csomópont átépítésére kerül sor október 12-én. (A munkavégzés napja függ az időjárástól. Amennyiben a tervezett időpontban nagyobb mennyiségű csapadék hullik, a beavatkozásra másnap, október 13-án – kedden – kerül sor.) A kivitelezés a csomópont aszfaltburkolatának marásával kezdődik 8.30 órakor, ezt követi a csomópont aszfaltozása – közölte a Városháza. Reményeik szerint az átépítési munkák időtartama egy napnál nem vesz több időt igénybe.

Az építés ideje alatt forgalomkorlátozásra kell számítani, kisebb torlódások előfordulhatnak. A forgalmat jelzőőr fogja irányítani.

Kérjik a közlekedőket, hogy amennyiben lehet, gépjárművel kerüljék a tömb megközelítését, és az ideiglenes forgalmi rendnek megfelelően, rendívül körültekintően közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában