rendhagyó, de megható ünnepség

2020.06.22. 19:45

Búcsút vettek iskolájuktól a pocsaji diákok

Filmre vitték a nyolc év legszebb emlékeit.

Fotó: Nagyné Kelemen Mónika-archív

Június 20-án vettek búcsút a Pocsaji Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskola végzősei a nyolc éven át koptatott iskolapadjuktól, iskolájuktól. A rendhagyó, de megható ballagási ünnepségen Gombos Andrea 8/a és Setét Dorina 8/b osztályos tanulók társaiktól, tanáraiktól búcsúztak, Gombos Alexandra 7/a osztályos tanuló pedig a ballagó nyolcadikosokat búcsúztatta.

Fotó: Nagyné Kelemen Mónika-archív

Molcsán Piroska intézményvezető jutalomkönyveket adott át a ballagóknak, és jókívánságokkal engedte őket útjukra. Dán Antal testnevelő pedig a sportban nyújtott teljesítményükért adta át jutalmukat az erre rászolgáló diákoknak.

Menyhért Attila, a roma nemzetiségi önkormányzat elnöke a roma önkormányzat ajándékait osztotta szét tagtársaival a nyolcadikos tanulóknak, osztályfőnökeiknek és az intézményvezetőnek. A búcsúzók végül egy kisfilm-összeállítást néztek meg a nyolc év eseményeiről, örömteli és vidám pillanatairól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában