saját forrásból

2020.04.07. 13:41

Összekötik a Kálvin teret a Vár utcával

Kilenc hónap alatt kell majd elvégeznie a nyertes pályázónak.

A Dósa nádor tér most zajló fejlesztéséhez kapcsolódóan összeköttetés jön létre a Kálvin tér és a Vár utca között. Az ehhez kapcsolódó közbeszerzést nemrég írta ki a debreceni önkormányzat, április 6-ai határidővel. A város saját forrásból valósítja meg az összekötő, 156,17 méter hosszú út építését.

Mint a felhívásban kifejtik, részben térkő burkolatú út készül 3,5 méter szélességben, baloldalon párhuzamos állású, 2,5 méter széles, szilárd burkolatú parkolók kialakításával. Aszfaltburkolatú utat 6 méter szélességben építenek, kiemelt szegéllyel, új gyalogosátvezetéssel. Mindezt 9 hónap alatt kell majd elvégeznie a nyertes pályázónak.

Késedelmes teljesítés esetén a kivitelezőt minden késedelmes nap után a teljes vállalkozói díjára vetített naptári naponkénti félszázalékos kötbér terheli a vállalkozói díj 20 százalékáig, ennél súlyosabb esetben meghiúsulási kötbér érvényesíthető.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában