Gazdikereső

2020.03.18. 16:36

Tegyen szert egy örök barátra!

Négy gazdára váró kutyát mutatunk be az Együtt az Állatokért Állatvédő Közhasznú Egyesület állatai közül.

Fotó: Együtt az Állatokért Állatvédő Közhasznú Egyesület

Arion 4 éves kan kutya. Félénk, de könnyen megbarátkozik, és máris osztja a puszikat, kéri a simogatást. A hirtelen hangoktól, kézmozdulatoktól tart. Pórázon szépen sétál, nem húz. Benti vagy kinti-benti helyet keresünk számára.

Arion | Fotó: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE

Maci 7 éves, aktív, de higgadt természetű, kan. Pórázon szépen sétál, tanulékony. Nagy a mozgásigénye, kertes ház jobb lenne neki. Bent sem rombol, nem tesz tönkre semmit. Szeretnénk kinti-benti tartással örökbe adni.

Maci | Fotó: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE

Zebulon 1,5 éves, közepes termetű kan. Barátságos, életvidám, imádja az embereket, más kutyákat. Pórázon szépen sétál, figyelmes, gyorsan tanul. Benti vagy kinti-benti helyet keresünk számára, ahol aktív életet élhetne.

Zebulon | Fotó: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE

Chiara 6 év körüli szuka. Kedves, közvetlen, igazi beagle, kicsit önfejű. Szereti az embereket, de nem igényli a folyamatos kapcsolatot. Pórázon ügyesen közlekedik. Kutyákkal barátságos, könnyen alkalmazkodik. Benti vagy kinti-benti tartásra.

Chiara | Fotó: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE

A kutyákról érdeklődni az [email protected] e-mail címen és a +36-20/402-4301-es telefonszámon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában